torstai 29. syyskuuta 2011

Viikonloppu mielessäin

Viikonlopulle on tulossa paljon ohjelmaa, joten olen tässä pyöritellyt sitä mielessäni jo pari päivää. Ensinnä siskoni täyttää lauantaina 16 vuotta, ja yllätykseksi hänelle ollaan miehen kans järkätty sille pienimuotoisia synttärikemuja tänne meille perjantaiks. Ollaan sovittu, että sisko tulee perjantaina yökylään, ja se luulee että illalla katotaan vaan elokuvaa ym, mutta mepäs ollaanki kutsuttu muutamia sukulaisia ja aion leipoa vähän kakkua ja muutakin hyvää tarjottavaa :) Sisko sai eilen kipsin jalkaansa, joten senkin vuoksi on nyt kiva että jotain ollaan järkätty kun hän ei pysty normaalisti liikkua kipsin takia.

Koska väkeä ei kovin paljon tuu, tarjottavaksi oon suunnitellut jotakin juustokakkua, keksiä, kanelisokeri-kierrepullia sekä coktailpiirakoita munavoin kera. Juustokakku mun pitäis tehdä tänään jo hyytymään, joten kaupassa käyntiä tiedossa illalla. Melko varmasti teen jonkun suklaisen, en vain vielä tiedä, olisiko se pätkis-juustokakku vai valkosuklaa-juustokakku. Himottais kokeilla tuota pätkistä ku en ennen oo sitä tehny.

Lauantaina sitte lähdemme reissuun miehen kans meidän ystäväpariskunnalle, ja luultavasti olemme yötä eli sunnuntaina palataan kotiin. Joten menoa ja meininkiä on tiedossa viikonlopulle! Siinä ehtii jo kuukausikin vaihtua, jestas sentään sitten on jo lokakuu! Meidän pihakoivusta on jo lehdet lähteneet aikoja sitten, ja aroniapensaskin on alkanut kauniisti punertaa. Syksy on todellakin täällä. Harmi vain että sataa koko ajan.

Eilen oli ihana päivä, kun entinen koulukaverini Kirsi soitti yhtäkkiä että hän tulisi käymään :) Ollaan nähty yli 2 vuotta sitten viimeksi, joten oli aivan ihanaa nähdä häntä. Kuulumisia vaihettiin puolin ja toisin, nyt pitää yrittää nähdä toisenki kerran kun hän on muuttanut opiskelupaikkakunnaltaan takasin tänne seudulle.

Nyt täytyy alkaa lopetella, isä tulee kohta tänne ja mun täytyy käydä viemässä hänet kotia kun hänellä on auto rikki. Joten syksyisten terveisten saattelemana näkemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)