keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Syysillan tunnelmia

Sade ropisee, paukuttaa oikein kunnolla kattoon <3 saunattiin, nyt on iltapala uunissa: liekkisiipiä :) Mies räpläilee uutta puhelintaan, Nokian N8:a. Hyvä kamera siinä ainakin on, joten jos oikea kamera jäisi ottamatta synnärille mukaan, ei ole käyny kuinkaan. Synnäristä puheenollen, voi olla että emme pääse ollenkaan tutustumaan omaan synnäriin :( soitin juuri ystävälle, joka sai pojan maaliskuussa, ja hänen aikanaan vielä oli käyty. Meidän terkka kun tosiaan ei oikein oo asiassa mukana, niin katsoin luotettavammaks tiedoks kysyä tältä ystävältäni, oliko vielä heidän aikana kyseistä reissua. Toivottavasti mekin päästäis, haluaisin nähdä millaiseen paikkaan me sitte mennään vastaanottamaan uusi perheenjäsen.

Samalla tuli puhetta raskauden vaikutuksesta kroppaan, mulla se on tähän asti vaikuttanut suotuisasti. Laulaminen on aivan erilaista kuin ennen, sillä nyt en pysty jännittää vatsaa liikaa, ja laulamisessa tärkeä "pohjan" tunnistaminen on nyt helpompaa, koska tuolla alhaalla konkreettisesti tapahtuu asioita. Ne tuntee nyt ihan eri lailla, kun siellä on vauva. Paras aika oli tuossa ennen rv 30, nyt rupeaa tuntumaan että keuhkot on ahtaalla. Kuukauden päästä kohdanpohjan korkeus pitäisi olla huipussaan, joten ihmehän se oliskin jos ei keuhkoissa alkais kohta tuntua. Mahalaukun tilavuus on ainakin pienentynyt, ei pysty syödä kovin isoja satseja, tai edes normaaleja aina, ja kyykistyminen pian ruokailun jälkeen saa tavaran nousemaan takas ylös.

Sitte taas asiasta viidenteen, pitäis varmaan alkaa pikkuhiljaa laittaan korvan taakse joululahjaideoita :) Tänä vuonna mun täytyy yrittää hankkia lahjat ajoissa, koska ei tiedä, milloin vauva syntyy. Jos syntyy marraskuussa, mulla on periaatteessa ehkä mahdollisuus hankkia lahjoja joulukuun aikana, mutta jos menee joulukuulle, niin tuskin enää siinä vaiheessa lähden ostoksille kun just on kotiuduttu jne. Muutamia ajatuksia on jo tullut, noin niinku aihealueeltaan. Sisko saa nyt ainaki ne palatossut, jotka kudoin, mutta lisäks haluaisin antaa sille jotain tulevaan omaan kotiin. Käytiin miehen kans tänään Halpahallisa kahvilla, ja siellä oli shokkipäivät meneillään. Jos olis rahaa, olisin ottanu heti semmosen ruokailuvälinesetin, siinä oli kaikkia 6kpl eikä hintakaan ollu suolanen, olisko ollu 7e. Siinä oli myös kaikenlaista muuta keittiövälinettä ja pussilakanaa ym. Siskolla on kyllä viikon päästä synttäritkin, pitää keksiä synttärilahja nyt ennen joululahjaa :)

Isälle on aina yhtä vaikea keksiä lahjoja. Yleensä ollaan siskon kans ostettu yhessä jotain. Isä tykkää lukea, mutta joka joulu ei viittis kirjaa ostaa. Kauluspaitojaki sillä alkaa oleen monen joulun jäljiltä jo aika monta, joten seki idea saa tänä jouluna jäädä välistä. Katotaan, kyllä sitä aina jotain keksii. Ainaki jotain makeaa, isä on nooli niinkö minäki :D

Tykkäisin tehdä itse lahjoja, haaveilin jo kynttilöiden tekemisestä, mutta kynttilägeeli oli aika karmeen hintasta :O taitaa jäädä välistä. Villasukkia en oo niin hyvä kutoon, että kehtaisin koko ystäväpiirille kutoa. Jos nyt saisin edes nuo miehen sukat jouluksi tehtyä :D Tietysti yks vaihtoehto olis leipoa vaikka pipareita, tai jossakin oli tehty sellaisia "piparirasioita", joissa oli sitten joulukarkkia tai pipareita. Kiva idea, kauniskin kun sellofaaniin laittaa :) Joulukukat on kans ihan kauniita lahjoja. Ystäväpariskunnan lapsille annettiin viime jouluna lupaus ottaa heidät yökylään meille, mutta valitettavasti ei vieläkään olla saatu heitä vieraaksemme :( pitää kyllä järjestää tuo yökyläily ennen vauvelin tuloa. Lupaus on lupaus, sitäpaitsi tytöt on tosi ihania <3 mielellään heidät otetaan yökylään :) ja saavat vanhemmatkin olla kahdestaan / viettää vapaata aikaa.

Nyt täytyy mennä tunnelmoimaan miehen kainaloon sohvalle, ja syömään tietysti niitä herkullisia siipiä :)

Tunnelmaa täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)