torstai 15. syyskuuta 2011

Mistä saisi uuden pään?

Etsin kampaajaa. Sen pitäisi olla halpa, sillä opiskelijabudjetilla ei ole varaa kovin kalliiseen kampaajaan, valitettavasti.

Nyt on mitta niin täynä tätä vanhaa kuontaloa, joka on latvoista jo ihan karmee kuiva hamppuläjä, että se sais lähtee ja vähä äkkiä! Annoin tukan kasvaa vapaasti kesäkuun häitä varten, mutta nyt on häät ollu ja menny jo kauan sitte ja aina vaan mulla on tää venähtäny läjä päässä :D Kampaajan löytymisen lisäks mulla on toinenki ongelma, ikuisuuskysymys oikeastaan. Minkälaisen mallin leikkaan?? Tykkäisin jostakin erilaisesta (kammoan tasapitkää perustukkaa) mutta sitten tulee toinen ikuisuuskysymys - raaskinko luopua pitkästä tukasta? Nyt kun vihdoin sain sen kasvatettua aika pitkäksi (n. rintojen alapuolelle), niin haluanko todella lyhemmän tukan? Ongelma on siinä, että mikäli haluan jotain oikeaa muutosta, täytyy tukkaa lyhentää ainakin tuonne olkapäiden tasolle että jotain eroa tulee. En oikeastaan sitä lyhyempää haluakaan.

Lisäksi haluan tähän jotain kerrostusta, jolla saisi vähän ryhtiä ja räväkkyyttä, mutta sen pitäisi silti olla myös vähän naisellinen. Onko tässä jo ihan mahoton yhtälö?? :D

Haaveilen siitä, että voisin vain mennä kampaajalle ja sanoa että tee mitä parhaaks näet. Haluaisin antaa ohjat täysin kampaajan käsiin, ammattilainen osaa kasvonpiirteistä jo katsoa, että mikä tyyli sopii kellekin. Joskus sen vielä toteutan! :)

Mutta tässä olis semmonen tyyli mikä mua saattas tällä hetkellä kiinnostaa:


Musta tämä on aika kiva, ja jotenki tuntisin tuon ehkä omimmaks just nyt. Täytyypä katsoa jos sitä sittenkin varais aikaa kampaajalle, sovittiin kyllä alustavasti siskon kans että hän lyhentää latvoja että saa huonokuntosimmat pois, mutta eihän se varsinainen mallinmuutos kyllä oo.. Tekee mieli uutta!!

Näihin kuviin ja tunnelmiin, se on adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)