keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Mukavuuksia

Alkuviikko lähti mukavasti käyntiin neulomusten kanssa, oon nyt tehnyt muutaman tilkun vauvan tilkkutäkkiä varten :) apuna on olleet myös sisko ja ystävä <3 ihanaa, saadaan mahdollisimman monipuolinen ja eri tekijöiden näköinen torkkupeitto pikkuiselle talven viimoilta suojaamaan :)

Eilen illalla käytiin M:n kanssa hautausmaalla kävelyllä, ajateltiin bongailla nimiä tulevalle lapsoselle. Harmiksemme kyseisellä hautausmaalla oli melkeimpä ainoastaan ruotsinkielisiä nimiä, siis osastoa Anders, Hjördis, Olof jne. Vaikkei mulla mitään ruotsinkielisiä vastaan ookkaan, niin ei silti aateltu laittaa lapsellemme ihan tuollaista nimeä :D varsinki ku me ollaan miehen kans supisuomalaisia kaupungistuneita maalaisia :D Oli kuitenki tosi kiva käydä kävelyllä miehen kans, meillä oli hauskaa ku löydettiin mitä erikoisimpia nimiyhdistelmiä ja vanhoja, upeita hautakiviä.

Tänään oon ehtiny reenailla kaverin kanssa pari keikkabiisiä lauantain hautajaisia varten, ja oli mulla myös koulua hetkinen. Tulin just äsken kotia ja nyt kirjoittelen tässä. Mies tulee puolen tunnin päästä kotiin, täytyy kohta tehdä ruokaa. Pyttipannua on tämän päivän listalla kanapuikkojen (kyllä, luit oikein kaNapuikkojen, uus tuttavuus) kera :) koska on keskiviikko, on tietenkin SAUNApäivä <33 ah, taas on pakko hehkuttaa saunaa, se vaan on NIIIIIIN ihana!! Ennen sitä saatan käydä kaverin kanssa vähän kävelyllä, mutta katsoo nyt miten jaksaa. Kävelin äsken koulusta kotiin ja siinä jo alkoi tuntua mahan päälle, että ainakaan kovin tehokasta kävelyä en jaksa enää pitkiä aikoja harrastaa.

Eilen alkoi 29. raskausviikko. Vauvan paino alkaa olla reilua 1kg:n luokkaa :) huomaa kyllä, että ihan viime viikkoina on vauvalla ollu kasvupyrähdys, koska tunnen nyt useammin hänen venkulointinsa. Tunnen myös liikkeita kahdessa paikassa, siis esim. pään ja jalat / pepun ja jalat kun hän oiristelee ja venyttelee. Välillä on närästysmäistä tunnetta, mutta en ole vielä kärsinyt juurikaan oikeasta närästyksestä. Happamia röyhtäyksiä tulee kyllä, jos heti ruuan päälle kyykistelen. Turvotus on ainut vaiva edelleen, mutta se onkin sitten kunnon turvotusta. Nyt alkaa kihlasormus kiristään turvotuksen tullesa, se on vähän pienempi kuin vihki. Samoin jalkoihin jää kivoja, syviä painaumia jos joku painaa hetkenkään jalkaa. Että kyllä siellä kudoksissa nestettä on kovasti. Viikon päästä neuvola, saas nähdä mitä siellä sanotaan.

Tämän päivän mukavin juttu on ollu se, että löydettiin vihdoinki VAUNUT!! Oran yhdistelmät löytyi huuto.netin kautta, ja tänään huuto sulkeutui. Vaunuissa on kova koppa, ilmakumirenkaat ja metallinen tavarakori. Ulkonäkökin oli oikein siisti, sellaiset beige-tummansiniset. Otan kuvia kunhan saamme vaunut kotiin, meidän täytyy hakea ne vähän kauempaa kunhan edelliset omistajat pääsevät ne tuomaan sopimallemme kohtauspaikalle :) Vaunut oli 2006 vuoden mallia, ja kahdella lapsella käytetyt. Eiköhän ne meidänkin vauvelilla vielä mene. Arvostan kovasti jämäköitä vaunuja, jotka sopeutuvat monenlaiseen maastoon. Tulen käyttämään vaunuja paljon, joten siksi halusin panostaa niihin, vaikka ostimmekin käytettyinä. Arvostan myös metallista tavarakoria (mikä järki niillä on nykyään tehdä kankaasta nuo tavarakorit??) sekä ilmakumirenkaita. Kova kantokoppa (tässä mallissa tosi tilava) on talvivauvalle ihan yhtä hyvä kuin pehmytkin, oikeastaan minun mielestäni parempikin koska sen saa topattua hyvin, on tilava pidempään, ja käy myös matkasänkynä alkuun. Jokaisellahan on tietenkin omat mieltymyksensä, mutta meidän käytössä em. asiat ovat tärkeitä. Oi, en malta oottaa että saadaan vaunut kotiin, pitääkin opetella käyttöä kun en ennen tällaisia vaunuja ole käyttänyt :D

Nyt mun täytyy lähteä sitä ruokaa laittamaan, oikein ihanaa keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)