perjantai 25. marraskuuta 2011

Päivän moninaiset tapahtumat

Vauveli pysyi sisällä vielä ja sain tehtyä ainakin osittain suunnittelemani shoppailureissun tänään kaupungilla :) Olo ei ollut paras mahdollinen, kun vielä on flunssa päällä kovastikin, mutta "pakko" oli hoitaa ostokset kun jokainen päivä voi olla se viimeinen ennen lähtöä synnärille.

Aamulla 8 jälkeen lähdin heti kaupoille ja sain kuin sainkin ostettua seuraavat ostokset:


Mauri Kunnaksen Avaruuspeli kummipojalle


Fleecepuku toiselle kummipojalle

"Ruokatarvikkeita" kokkaamisesta innostuneelle kummitytölle :)

Lisäksi löysin miehelle lahjaksi saunatakin ja kauan haikailemansa Nikki Sixxin Heroiinipäiväkirjan. Siskolle ostin parit sukat, ja vielä pitäisi hakea lahjakortti johonkin vaatekauppaan. Hänelle on menossa myös ne yhdet palatossut sekä yksi kirja + cd. Löysin myös appivanhemmille ja isälleni kehykset niihin kuviin, jotka otetaan heistä ja vauvasta sitten. Lisäksi kummipojalle löytyi vielä synttärilahjaksi hauska kirja :) Paljon siis löysin, lahjakorttia ja joulumakeisia vaille kaikki lahjat on koossa!

Ja jotta ei liian helpolla pääsis, niin neuvolakäynnillä menikin sitten vähän "huonommin". Turvotus alkaa olla sellaisissa sfääreissä ettei sitä usko kohta kukaan. Tai uskoo, heti kun paljastan jalkani/käteni/naamani :D Viikossa oli tullut 3kg painoa, ja jalat tuntuu räjähtävän hetkenä minä hyvänsä :( pissassa oli proteiinit yhdellä plussalla ensimmäistä kertaa, joten neuvolatäti soitti heti äitipolille ja saikin minulle ajan puolellepäivin. Siihen jäi minun shoppailukierros, oli mentävä suihkuun äkkiä ja pakkaamaan tavarat, sillä täti sanoi että saattavat käynnistää jos pahalta näyttää. Kieltämättä säikähdin vähän.

Polilla otettiin 10min sydänääni- ja supistuskäyrää, sydänkäyrä oli kuulemma "priimaa" :) verenpaine mitattiin myös, ja se oli ihan normaali. Lääkärin vastaanotolla ultrassa katsottiin vauvan olevan kunnossa, painoarvio tälle hetkelle 3,3kg. Ja viikkojahan mulla on nyt 39+4. Sisätutkimuksessa totesi että kohdunkaula on pehmentynyt ja kanava lyhentynyt, ja olin yhdelle sormelle auki, JES :D vaikka eihän se vielä mitään tarkoita, mutta koen sen positiivisena asiana. Että on mahdollisuus siihen että tämä käynnistyisi itekseen, mua niin pelottaa käynnistys jos siihen joutuu :( Verikokeissa kävin myös, ja huomenna pitää soitella tuloksia. Sen jälkeen katsotaan, miten edetään asian suhteen.

Mies säikähti kun soitin ja kerroin että pitää käydä polilla, oli odottamassa odotushuoneessa kun tulin lekurilta :D raukka, pelästyi että jos joudun käynnistykseen "kun sulla on tuo flunssakin" :) <3 rakas. Jotenkin kyllä tämä pysäytti siinä mielessä, että vaikka luulee olevansa valmis synnytykseen ja vauvan tuloon, niin nyt kun se tilanne oli oikeasti tosi lähellä niin sitä säikähti kuitenkin. Mutta tosi se on, että pian lapsemme on täällä, ja me odotamme häntä kovasti :) <3 Meidän joululahja <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)