torstai 3. marraskuuta 2011

Kotipäivä

Tänään mulla olis ollu koulutuspäivä 9-16, mutta huonosti nukutun yön jälkeen olo on niin kehno että ilmoitin etten tule ollenkaan. Kyllä tässä alkaa jo tuntua, että on enää reilu kolmisen viikkoa laskettuun aikaan. Jalat alkavat nykyisin turvota heti sängystä noustua, ja parin tunnin kuluttua ne on jo lähes samanlaiset kuin illalla. Turvotus aiheuttaa myös kolotusta niveliin, joten ajatus siitä että olisi pitänyt 7 tuntia istua koulussa, tuntui pahalta.

Eilen käytiin enon luona naapuripaikkakunnalla, ja käytiin samalla siellä myös hautausmaalla. Mummun vanhemmat, mummu ja pappa, 2 tätiä ja 3 enoa on haudattu sinne, ja kun pyhäinpäivänä emme tuolle hautausmaalle enää mene, kävimme jo ennakkoon. Täytyykin käydä ostamassa kynttilöitä jotta voi viedä äidin haudalle, sekä miehen ja minun vaarien haudoille myös. Äidin haudalle täytyy istuttaa myös kanervia, emme vielä ole laittaneet hautaa talvikuntoon. Viime vuonna äidin haudalla oli kanervien lisäksi hopealehtiä sekä sypressejä 2kpl, näyttivät todella kauniilta.

Sisko on ollut meillä nyt pari päivää, lähtee tänään kotiin. Hänen koulunsa on lähellä meitä, niin on helppo mennä tästä kouluun varsinkin sellaisina aamuina, jolloin koulu alkaa myöhemmin ja busseja ei kulje oikeisiin aikoihin. Huomenna meillä on miehen kanssa kahdenkeskistä laatuaikaa, käymme syömässä jossakin ja vietämme aikaa yhdessä. Kohta kahdenkeskinen aika on hankalampi järjestää, joten nautitaan näistä viimeisistä hetkistä :)

Eipäs nyt muuta, jatkan villasukat jalassa rentoutumista <3

2 kommenttia:

  1. Kiva kun osallistuit, sain itse sinun blogisi näin tietooni samalla. Vaikuttaa varsin hmm...noh, vauvakuumeessa olevan mielestä tietenkin JÄNNITTÄVÄLTÄ ;)
    Siitäkin huolimatta että esikoiseni (1v8kk) on super kovassa nuhassa ja aikalailla itkeksii.->yöunet jää kaikilla lyhyiksi...->muistuu jokseenkin jotkin ajat mieleen... mutta on sen arvoista. :)

    Iloista marraskuuta sinulle ja onnea arvontaan!
    "Kataris"

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! :) Ja kiva että tulit vastavierailulle! Jännityksellä mekin odotellaan, että minkälainen persoona sieltä on meille tulossa. Yörutiinit nyt joka tapauksessa menevät uusiksi, mutta vauva voi muuten olla rauhallinen/vaativampi.

    Vauvakuume on ihana kuume ;)

    VastaaPoista

Jätä terveisesi tänne! :)