lauantai 15. lokakuuta 2011

Superlauantai

Jaa että miksikö superlauantai? No siksi, että vaikka kello ei paljo yli puolta päivää ole, ollaan jo ehitty tehä yhtä sun toista! Oikeestaan kaikki alko klo 4.15 kun heräsin vessahätään ja sen jälkeen ei uni tullu sitte millään. Päätin nousta ylös ja menin olkkariin peiton kanssa. TV:stä tuli niinkin laadukasta ohjelmaa kuin joku deitti-chat, joten uni tuli yllättävän nopeasti! :D Siinäpä se aamu sitten pikkuhiljaa valkeni, kunnes noustiin ihan kunnolla ylös n. 9.30 maissa. Aamupalan jälkeen lähettiin kauppaan, ja kun oltiin päästy kaupasta niin miehen veli kaverinsa kera saapui kahville. Että kyllä sitä on jo monenmoista tälle aamulle tehty :) Nyt mies lähti töihin pariksi tunniksi ja minä olen yksin kotona. Saas nähdä mitä sitä keksisi tekemistä!

Kaupasta ostin normaalien ruokajuttujen lisäksi luumuja, luumubonaa sekä vehnälesettä. Maha ei oikein toimi niinkuin pitäisi, joten ennenkuin ryntään apteekkiin laksatiiviostoksille, kokeilen vielä näitä perinteisiä keinoja.

Neukkutäti ei edes yrittäny antaa vinkkejä mahan toiminnan parantamiseen muussa muodossa kuin laksatiiveissa. Jotenkin mun oma pää kyllä sanoo, että mieluummin kokeilis ensin näitä "luonnollisempia" keinoja, ennen lääkkeitä. Ja kun mun tilanne ei oo silleen vielä tosi paha. Mut jos tää luumujen ja leseiden syönti ei paranna selvästi tilannetta, otamme laksatiivit käyttöön.

Nuita leseitä en oo koskaan käyttäny, mutta niitä voi ohjeiden mukaan tunkee mukaan vähä vaikka minne. Äsken löin 2 kärpästä 1 iskulla ja laitoin niitä ton bonan sekaan :) Jugurttiin ja puuroihin niitä voi laittaa myöskin, tai vaikka leivonnaisten taikinaan.

Täytyypäs tästä mennä suunnitteleen tekemistä tälle päivälle, on ihanaa kun on välillä ihan omaa aikaa :) harmittaa vaan kun just loppu ne langat joita oisin tarvinu, oisin voinu vaikka neuloa tässä aikani kuluks. No, eiköhän sitä jotain keksi. Kuulemisiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)