keskiviikko 26. lokakuuta 2011

36. raskausviikko

Eilen oli rv 35+0 joten uutta raskausviikkoa aloitellaan jälleen. Toistaiseksi vaivat on samat ku ennenki; turvotusta kovasti, vähän liitoskipuja mutta onneksi vain vähän. Paha närästyskin oli vain yhden päivän vaiva, fingers crossed ettei paheniskaan.

Eilen oli kyllä niin hulina päivä että olin ihan poikki. Olin poikki oikeestaan jo iltapäivästä, mutta oli pakko painaa kun järjestelin niitä isän synttärikahvituksia. Kakun sain kuin sainkin tehtyä, pienten välikommelluksien kautta, mutta tällä kertaa todellakin vain pienten :D


Eihän se mikään leipomotuote ole, mutta kyllä se meille kelpas :D Nuo spritsaukset oli elämäni ekat, joten uuttakin tuli opeteltua! :) Täytteenä oli ananasmurskaa, rahka-kermavaahtoa sekä banaania. Tykkään kyllä enemmän kuningatarpiltistä kakun välissä, sitä yleensä laitan. Joku kerta kokeilen laittaa suklaamoussea, joku oli tehnyt sellaisen täytteen ja oli kuulemma hyvää, niinkuin arvata voi.

Nyt täytyy rientää, nimittäin synnytysvalmennuksen toinen osa, joka käsittää vauvanhoidon, alkaa neuvolassamme tuota pikaa. Mies tulee mukaan, ja nappaa minut kyytiin tullessaan töistä. Toivottavasti tuolla tulee nyt jotain oikeasti hyödyllistä neuvoa, toisin kuin varsinaisessa synnytysvalmennuksessa, joka oli kyllä yhtä tyhjän kanssa..

Kerron myöhemmin, minkälaista oli, mukavaa keskiviikkoa siihen saakka! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)