sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Lokakuu!

Palasimme muutama tunti sitten reissusta, viikonloppu ihanien ystävien seurassa piristi kummasti! Nähtiin ystävien talo ensimmäistä kertaa, sekin oli aivan ihana <3 omat haaveilut omakotitalosta pääsi valloilleen :) Jaksoin ihan hyvin vaikka matka olikin 250km/suuntaansa. Turvotus oli kyllä kovaa illalla ja tänään varsinkin, jalat on taas ihan tukit :/

Koska nyt on lokakuu, voi jo sanoa että LA on ENSIkuussa!! Hui! Synnytys alkaa pikkuhiljaa jännittää kyllä kieltämättä. Odotan kovasti synnytysvalmennusta jossa kerrotaan eri kivunlievitystavoista. Nuo eri synnytysmahdollisuudetkin vaihtelee sairaaloiden mukaan, joten senkin vuoksi haluan pian päästä tutustumaan omaan synnäriin ja siellä tarjolla oleviin menetelmiin.

Samoin lokakuu antaa jo enemmän lupaa haaveilla joulusta! :D Käytiin kotimatkalla Kodin Ykkösessä ja siellä oli jo vähän jouluvaloja sekä -lyhtyjä myynnissä <3 Muutamia joululahjoja olen saanut nyt lähiaikoina hommattua myös. Yritän mahdollisimman paljon ostaa ennakkoon lahjoja, jotta sitten kun vauvan syntymä lähestyy, ei tarvi ressata lahjojen ostamisella. Pari joululahjaa olenkin jo hankkinut, pari kirjaa lähtee pukinkonttiin omakutomien sukkien kera :)

Voi että, kirjoitin äsken pitkän tekstin mutta puolet katosi kun yritin julkaista tekstiä :( nyt en enää jaksa kaikkea kirjoittaa uusiksi, laitan ensi viikolla uutta postausta. Toivotan hyvää viikon loppua jokaiselle, palataan!

Lainasin kirjastosta pari joulukirjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)