perjantai 7. lokakuuta 2011

Päiväkaffiajatuksia

Ulkona myrskyää. Atlantilla riehunut Ophelia-hurrikaani vaikuttaa täälläkin rippeineen. Sisällä on mukavan lämmintä, on ihanaa istua rauhassa alas ja juoda päiväkaffit :) Perjantaisin olen saanut nukkua pitkään, kun tänä syksynä mulla ei ole ollut perjantaisin koulua ollenkaan <3 Heräilin rauhassa n. klo 9.30 ja katselin aamupalan syömisen ohella telkkarista Vauva tulossa -sarjaa. Harmi kun näyttävät koko ajan samoja jaksoja :( Lueskelin tv:n katsomisen jälkeen kirjastosta lainaamaani Suurta Äitiyskirjaa, lähinnä synnytysjuttuja. Pari kierrosta tuli myös miehen sukkiin lisää, kohta pitää etsiä ohje kärkikavennuksiin :D

Huomenna pitää muistaa pyytää siskolta joku sopivan kokoinen kassi sairaalakassiksi. Sen voisi jo pikkuhiljaa pakata. Ajatuksissa kävi myös mp3-soittimen täyttö sopivalla musiikilla, jos sattuu että synnytyksessä haluaa kuunnella jotain. Eilen mietittiin miehen kanssa nimiä :) meillä on kyllä ihan erilainen nimimaku, mutta kyllä sieltä nyt onneksi muutama nimi nousi esiin, mikä voisi miellyttää kumpaakin. Lopullisen päätöksen teemme melko varmasti vasta lapsen synnyttyä, jotta nähdään, onko lapsi nimensä näköinen :)

Tänään pitäisi siivota kotia, imurointi ainakin on aiheellista. Miehellä on iltatöitä ja menee vielä sen päälle kaverilleen kylään, joten minulla on aikaa siivoilla mielin määrin..

Näin viime yönä unta, että vauva syntyi. Jotenkin olin onnistunut synnyttämään niin etten muistanut siitä mitään, ja olinki kysymässä mieheltä, miten synnytys meni, kun sitten heräsin. Unessa kuitenki vauva tuli jo kotiin, ja me muka asuttiin mun kotikotona. Yhtäkkiä havahduin, että hetkinen, missäs vauva on? Se oli jääny äitiyspakkauslaatikkoon kaikkien vaatteiden alle ja nukku siellä :O Olin ihan varma että nyt me vahingossa tapettiin se, mutta se alkoiki itkeä kun nostin sen pois vaatteiden seasta ja rauhottu vasta ku laitoin takaisin. Sitte tajusin laittaa sen turvakaukaloon ja viritin harson kaukalon kuomun päälle, jotta valo ei käy silmiin. Huh huh, ilmeisesti mieleni työskentelee parhaillaan kovasti tulevan elämänmuutoksen suhteen.. :D

Asiasta viidenteen, etsin juuri hyviä uuniriisipuuron ohjeita :) meillä on niin huonot kattilat etten uskalla niissä ruveta tekemään, joten ajattelin kokeilla uunipuuroa. Löysin pari hyvältä kuulostavaa ohjetta, ehkäpä jo tänä viikonloppuna saadaan maistiaisia uunipuurosta! :) Rusinasoppa olisi aivan ihanaa puuron kanssa, sitäkin voisi harkita tekevänsä.

No, nyt lähden surffailemaan jouluisiin blogeihin ja palaan asiaan taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)