torstai 17. marraskuuta 2011

Torstain ajatelmia

Niin ollaan taas tultu loppuviikon puolelle. Huomenna koittaakin jo viikonloppu, ja meillä onkin paljon kaikkea kivaa luvassa :) menemme huomenna tai lauantaina moikkaamaan kummipoikaamme, joka täyttää muuten ihan pian 1v! Sunnuntaina vietämme pikkujoulua miehen sedän perheen kanssa <3 luvassa on jouluruokien maistelua, joululaulujen kuuntelua, lautapelien pelaamista ja lämmintä yhdessäoloa :) toki vaihdetaan myös pikkujoululahjat, joiden budjetiksi päätimme n. 5e. Kivoja juttuja siis tulossa :)

Oli niin veikeä kuvasarja että oli pakko liittää tänne ;)

Onnistuin eilen sitten hajottamaan sen rottinkitähden :(( Mua niiiiiin harmittaa! Meillä ei oikein muita valoja ole, kuin se, joka sopisi jo nyt tunnelmaa tuomaan. Muutenkin meillä on tosi vähän mitään jouluvalaistusta, kun ollaan aina asuttu niin "pienesti", että ollaan pärjätty vähillä varusteilla. Meiltä löytyy siis se rottinkitähti, yksi peltinen adventtitähti ikkunaan, yksi valosarja ja kuusenkynttilät. Tuo peltinen adventtitähti on tänä vuonna ehkä meidän makkarin ikkunassa, sillä olkkariin aion todellakin hankkia ne valkoiset paperitähdet, kumpaankin ikkunaan.

Tällainen adventtitähti löytyy meiltäkin (kuva täältä)

Keittiön ikkunaan meillä ei jouluvaloja tule, koska ainoaan lähellä olevaan pistorasiaan on kytketty ilmalämpöpumppu, joten tulisi liikaa rasitusta = sulakkeet palaa. Ai niin, mutta onhan meillä toki niitä perinteisiä kynttelikköjä muutama, sekä yksi "modernimpi", tosin niitä emme ole vuosiin käyttäneet kun ei ole ollut paikkaa. Niin varmasti nytkin käy. Mielestäni perinteinen kynttelikkö sopii ikkunalaudalle parhaiten, mutta meillä ei ole sellaisia joten eipä sekään onnistu.

Lähempänä joulua laitan kyllä kuvia meidän valoloistostamme, mikäli vauva antaa sen verran aikatauluissaan periksi :) Ekana adventtina, eli vähän reilun viikon päästä pitäisi meillekin saapua jotakin jouluista! :)

Nyt lähden keittelemään oikein hyvät kahvit, nautin kupposen seuraksi myös muutaman palan suklaata, NAMS! <3 :) Hyvää torstaita!



Edit. Löysin aivan uskomattoman kauniin valosarjan, tämä sopisi meidän makkarin ikkunaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)