perjantai 4. marraskuuta 2011

Kirppistelyä ja isyyspakkaussuunnitelmia

Nyt täytyy olla varovainen, ettei tuleva isä näe mitä kirjoitan ;)

Mies kävi fysioterapiassa, ja sillä välin kävin vihdoinkin ostelemassa isyyspakkaukseen suunnittelemiani tavaroita :) Täytyy muistaa ottaa kuva siitä vielä sitten, kun se on kokonaan valmis. Annan sen siis isäinpäivänä, elikkä viikon päästä. Pakkauksesta puuttuu vielä konjakki, pyykkipinnat, vaippoja ja tuttipullo. Odotan innolla että saan antaa paketin hänelle, hällä ei oo mitään aavistusta asiasta :D

Samalla kävin myös kiertämässä parilla kirppiksellä. Löysin vauvelille Puma -merkkisen fleecehupparin joka on vähän isompaa kokoa, parit sukat sekä pari pienempää bodya. Jänskättää vähän että onko meillä tarpeeksi vaatetta, tiedän että moni ostaa paljon enemmän. Ei muuten, mutta pitäisi sitä sopivaa vaatetta sen verran olla ettei tarvitse ruveta nyrkkipyykille heti kun sinapit tulee läpi... Täytyy näistäkin ostoksista laittaa sitten kuvaa kun tulevat pesusta :)

Neuvolasa kävin aamupäivällä, ja siellä paineet ja pissa ok. Nestettä kuitenkin PALJON kehossa. Sain sen vuoksi kotiin niitä stiksejä joilla voi mitata sokeria pissasta. Maanantainahan mulla on synnytystapa-arvio, joten siellä kai tutkitaan vähän tarkemmin muutenkin.

Tänään tuli kirppisreissun aikana pari kertaa sellaisia teräviä vihlaisuja jotka tuntui kohdunsuun paikkeilla. Ihan kuin olis sukkapuikolla tökitty :/ sen verran kipiää otti että älähdin pienesti aina kun vihlas, mutta onneksi se meni ohi. Mitähän nuo vihlaisut on? Alkaako kohdunsuu pikkuhiljaa valmistautua synnytykseen?

Nyt syömään välipalaa että jaksaa, illalla menemme miehen kanssa syömään ulos <3

Rentouttavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)