tiistai 8. marraskuuta 2011

ISYYSPAKKAUS

Nyt alkaa isyyspakkaus olla viimeistä silausta myöten valmis! Kyllähän siihen keksisi vielä vaikka ja mitä, mutta joku raja täytyy vetää, ja on siinä jo nyt tavaraa yllin kyllin :) Laitan vähän kuvia kokoamastani pakkauksesta. Sellofaaniin se on tarkoitus vielä kääräistä, mutta sitä ennen tarvii lisätä pakettiin vielä korvatulpat ja kortti, mutta kun tulostin irtisanoi sopimuksensa niin joudun odotella loppuviikkoon että saan tulostettua kortin.

Tässäpä tämä eri puolilta kuvattuna:






Kokosin paketin siis Vauvaopas -kirjan päälle. Tästä kuvakulmasta näkyy NANin äidinmaidonkorvikkeet, suojahanskat, Olvin jouluolut ja MAMin Anti-Colic tuttipullo.






Ylläolevassa kuvassa näkyy myös Ainun sinkkivoide, sen takana on kylpyöljy. Vieressä dödöä ja Shamaani Terva -likööripullo. Reunassa Mad Croc Energy Cola -energiajuoma.





Tältä puolelta näkyy energiajuoman lisäksi suihkusaippua ja isän muki, joka pitää sisällään Kipparin piipun, Leijona-pastilleja sekä monivitamiini-poretabletteja.




Tästä näkyy paremmin tuo isä-muki, ja vielä tulitikut, tutti ja on siellä keskellä pari vaippaa pyykkipinnan kera :)

Tuon kun kääräisee vielä sellofaaniin, on koko homma pikkuista vaille valmis! Ajatus on luovuttaa pakkaus ensi sunnuntaina Isäinpäivänä. Olen tehnyt lisäksi aidolta näyttävän KELA -kirjeen, jossa ilmoitetaan Isyyspakkauksen saapumisesta :D Haen sen muka postilaatikosta sunnuntaina (meillä jää usein perjantain postit hakematta joten sopii kuvioon että laatikossa on virkalähetyksiäkin vaikka on vkonloppu) ja sitten vain koitan pitää pokan niin pitkään että mies tajuaa ettei se oikeasti ole Kelasta :D Idean tähän sain kun googletin "isyyspakkaus" aikoinaan, joku oli niin tehnyt mutta en harmikseni muista, missä blogissa sellainen oli. Kiitos kuitenkin ideasta! Mallia muuten otin sitten virallisesta Kela-kirjeestä, joita löytyy varmaan jokaisen kotoa joka tapauksessa.

Voi että kun malttais nyt vaan oottaa sinne sunnuntaihin! Toivottavasti mies myös ilahtuu tästä muistamisesta, minusta on kiva näyttää arvostusta häntä kohtaan tälläkin tavalla.

Neuvolakäynti on tänään reilun tunnin päästä, mieskin tulee tällä kertaa mukaan kun terkka viimeksi sanoi että olisi hänenkin hyvä olla mukana kun ei ole kovin montaa kertaa päässyt. Toivottavasti sillä sitten on isällekin jotain asiaa, eikä käynti ole taas sellainen 10min käynti niinkuin lähes aina, mies kun joutuu lähteä töistä aikaisemmin jotta ehtii paikalle. Ilmoittelen kuulumiset käynniltä varmaankin vasta huomenna, sillä menemme anopin luo ja miehen mummun luo tänä iltana vielä käymään.

Mukavaa tiistaita!

Ps. Näin unta että satoi lunta :O onkohan tämä alitajuntani merkki että pitäis vaihtaa talvirenkaat.. vaikka lunta tuskin sataa pitkään aikaan niin jäätä tiellä kyllä on jo ollut joinakin aamuina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)