tiistai 22. marraskuuta 2011

Rv 39+0, niiskaus ja toinenkin

Niinhän se flunssa sitten iski minuunkin, vaikka olen sitä koittanut välttää parhaani mukaan. Eilen alkoi tuntua kurkkukipua ja illalla tuli pää kipeäksi, lämpöä mittasin kuitenki vain 37 tasan, eli neljä kymmenystä oli koholla.

Tänään oli sitten neuvola, siellä kaikki oli hyvin. Vauvan syke 140, Hg 139, verenpaine 139/79, painoa +500g/vko. Sf-mitta 34,5cm, pissa puhdas. Terkka sanoi että nyt painelet hyvillä mielin peiton alle lepäämään ja mies saa hoitaa kaikki kotityöt mitä tarvii tänään tehdä :) No, onneksi tänään ei tarvi mitään erikoisempaa tehdä, joten mies pääsee vähällä :D Eilen hän hieroi mun superturvonneita jalkoja ja voi vitsi, täytyy sanoa että kaikista mahdollisista keinoista se taitaa tällä hetkellä olla paras! Nesteet lähtee vähän paremmin liikkeelle, ja kun vielä hieronnan päätteeksi nostaa koivet kattoon niin vaikutus tehostuu. M:stä on tullu ihan paras hieroja, eilen se pysty hieroa jopa mun jalkapohjia, joihin normaalisti kukaan ei saa koskea. Kutian niin kamalasti, että aistin jo kaukaa jos joku edes AJATTELEE mun kutittamista. Mutta M on löytäny hyvän kosketusvoimakkuuden niin en kutia niin pahasti.

Hiukka jännittää, että jos synnytys alakaa nyt ku flunssa on päällä. Pahimmat päivät on vielä eessäpäin, huominen tulee tod.näk. oleen se pahin nuhailupäivä ja sitten tauti (toivottavasti) alkaa taittua. Vaikka eipä se auta, muuta ku synnyttää sitte, räkä poskella vaikka. :)

Neuvolareissun jälkeen kävin hakemassa kaupasta Lämmin kuppi -kantarellikeittoja sekä vatsan toiminnan edistämiseksi luumuja lisää sekä pari lakupötköä (silläkin uhalla että verenpaine ei tykkää, mut ne oli pieniä pötköjä). Serkku kävi eilen kylässä pitkästä aikaa, ja äitinsä oli laittanut meille itsetehtyä mustaviinimarjamehua pullollisen <3 Suuri kiitos!! Flunssalääkettä parhaassa muodossa! Että tällaisilla eväillä koitetaan tänään pärjäillä ja saada nuhaoireita vähän siedettävämmäksi.

Heräsin viime yönä n. klo 1, eikä unta enää millään. Mahakin oli kipeä, johtuen juuri siitä ettei se oikein ole taas toiminut kun tuli parin päivän tauko luumujen syönnissä. Nousin sitten hetkeksi ylös, söin vähän voileipää ja menin kattomaan tv:tä. Kohta alkoi onneksi nukuttaa uudestaan, ja niin sitten nukuin tuonne klo 6 saakka, kunnes nousin vessakäynnille. On tämä jännää, kun heräilee ihan millon sattuu ja vielä virkeänä :O tosin se virkeys on yleensä hetken huumaa, ja viimeistään päivällä/iltapäivällä oon ihan poikki.

Joulujuttuja vielä sen verran, että meinaan ekana adventtina laittaa olkkarin jouluverhot paikalleen. Jos muksu ei oo syntyny ennen sitä... eipähän tarvi sitten alkaa laittaa kun vauvan kanssa tullaan kotio. Perjantaina olis tiedossa shoppailupäivä kun saan rahaa, yritän ostaa kaikki puuttuvat joululahjat silloin ja myös puuttuvat hoitotarvikkeet itelle ja vauvalle. Voihan olla, että vauvan kanssa tuleekin lähdettyä vielä joululiikenteeseen mutta jotenkin tuntuu siltä ettei sitte jaksa lähtee ettiin lahjoja, joten parempi etukäteen hankkia.

Tulipas pitkästi pelkkää tekstiä, näihin kuviin ja tunnelmiin lopettelen tällä kertaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)