keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Rv 40+1

LA ohitettu, ei tuntemuksia. Vauva on selkeästi kyllä alempana ollut jo muutaman päivän. Maha on roikahtanu :D Alavatsan kiristelyä pienesti silloin tällöin, kuitenkin joka päivä. Mutta saattaa olla ihan muutaman sekunnin kiristys, eikä kipeä. Jännittävää, milloin alkaa tapahtua! Tämä on se aika, kun kaikki kyselevät että joko vauva on tullut. Anoppikin soitti eilen, hän ei normaalisti soita mulle koskaan eikä muutenkaan ole oikein ollut ensimmäisen lapsenlapsensa odotuksessa mukana mitenkään. No, kivahan se on että soitti.

Tämä on se vaihe, kun kaipaa rohkaisevia kommentteja. Olen asettanut itselleni päätepisteen, jota kohti tähtään. Kun synnytys on todettu olevan käynnissä (kun ovat sairaalassa näin todenneet) voin ajatella, että 24h päästä tämä on ohi. Sillä ellei alkaisi muuten olla, niin täällä leikkaavat kyllä sitten pois. On pakko asettaa itselle tuollaisia "lohduttavia" päätepisteitä, jotta jaksaa ja kestää. Se kipuhan tulee olemaan jotain niin kamalaa, että en kyllä ymmärrä, miten sen kestän. Pakko vain ajatella kaikkia niitä naisia, jotka ovat siitä selvinneet, että kaipa sitten minäkin... Pitäisi saada sellainen hyvä taisteluhenki itselle päälle.

Mies on juuri punkkaostoksilla :) Sitten on kaikki vauvan tarpeellisimmat tarvikkeet koossa. Eilen ostettiin pientä hoitotarviketta, kuten vanupuikkoja ja -lappuja, kosteuspyyhkeitä, liivinsuojia, yösiteitä ym. Kävin eilen myös kirppiksellä ja löysin pussillisen erikokoisia vauvanvaatteita, 2e/pussi. Oli tosi hyväkuntoisia, joten nappiin meni käynti :) nyt mulla on mielenrauha vaatteiden osalta, niitä on sen verran että ei ainakaan tarvi lähteä heti kotiutumispäivänä kaupoille :)

Päätin juuri, että vien huomenna miehen töihin jotta saan auton. Oon niin kyllästyny tähän kotona istumiseen! Täällä on ollu niin liukas, etten tohdi lähteä enää kävellen/pyörällä, ja kun kengätkään ei oikeesti mee jalkaan niin en pääse ees postilaatikolle :/ Joten huomena otan auton, ja käyn ostamassa ne joululahjakarkit, siskon lahjakortin sekä mahdollisesti leikkauttamassa otsatukkaa jos saan ajan heti. Kirpparikierroksen voisi myös tehdä, eilen kävin vain yhdellä kirppiksellä nopeasti. Ah, tuli heti paljo parempi mieli kun tietää pääsevänsä johonkin :)

Kotona olemisessa ei muuten olis mitään vikaa, muttakun ei tahdo pystyä tekemään juuri mitään. Karmea flunssa (edelleen vie voimia) rajoittaa, ja turvotuksen vuoksi kengät ei tosiaan mahdu jalkaan. Neljän seinän sisällä ei loppujen lopuks jaksa kovin kauaa istua, kun ei pysty tehdä mitään. Siivoaminen ei onnistu kun ei flunssan takia jaksa, kirjoja oon lukenu monta päivää ja neuloa en jaksa enää ku just sain urakan valmiiks. Tv:stä tulee ostosruutua ym. yhtä kehittävää eikä koneellakaan jaksa kovin montaa tuntia päiväsä istua. Kuulostaa kamalalta valitukselta, mutta toisaalta yritän psyykata tällä itseäni synnytykseen, se tuo tavallaan "helpotuksen" moneen asiaan, vaikka se tuokin mukanaan myös paljon uusia asioita ja vaivojakin hetkeksi (jos onni suo niin vain hetkeks).

Mies on ollu ihanasti tukena loppuraskaudesa, nostelee mm. multa tippuvia tavaroita (näissä vesipöhösormissa mikään enää pysy :D) ja on jopa hieronut kipeitä jalkoja pyydettäessä. On aivan mahtavaa että mulla on hänet, sen aivan liian harvoin vain ääneen sanon.

Nyt lopetan tämän piiiiitkän kirjoituksen ja varsinkin valittamisen ja jatkan tietokoneella pelaamista, oottelen miestä sieltä punkkaostoksilta ja illalla olis tarkoitus käydä vähän ajelulla (mies ehdotti että ajeltais vähän, jotta minäkin pääsen kotoa hetkeksi pois, ihana kun ajatteli <3<3) sekä saunassa. Miehen serkkupoika oli saanut pojan 28.11, heillä meni 2 päivää yli LA:n. Meillä olis 2 päivää yli huomenna, eli josko vauveli sieltä innostuisit vaikka huomenissa tulemaan! :)

Edit. Tässä meidän pikkuisen punkka, miehen lempivärin eli vihreän sävyisenä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)