tiistai 22. marraskuuta 2011

Mieli maassa

Nyt tulee vähän ikävämpi aiheinen postaus, anteeksi vain jos joku täällä käy lukemassa :/ Mutta sellaista se elämä on välillä, että mieli on maassa.

Autossamme on ollu jos jonkilaista pikkuvikaa tässä viime aikoina. Ny sitte ku katsastus koitti niin ei menny läpi, vaan tuli korjattavaa, paljon. Suurin vika on kuitenkin meissä itsessämme, sillä moni noista vioista olis ollu korjattavissa aikaisemmin, ja näin kaikki ei olis kasaantunu. Tänään sitte piti vaihtaa yksi laakeri rattiakseliin, ja hintaa tälle pakolliselle korjaukselle tuli lähemmäs 200e enemmän kuin mies oli laskeskellut ja mihin oltiin rahallisesti varauduttu. Kiva pompsi ennen joulua :O Lisäksi koska auton uusintakatsastus venyi myöhemmälle kuin mihin olivat antaneet luvan (koska ei saatu korjaajaa yksinkertasesti aikasemmin), joudutaan varmaan siitäkin lystistä maksaa täysi hinta uudestaan :(

Mies on ihan hermona rahamenojen vuoksi, mutta toisaalta sen olisi voinut osittain välttää jos olisi hoitanut asiat ajoissa ja heti, kun vikoja alkoi ilmestyä. Luojan kiitos saan perjantaina sen äitiyspäivärahan, pystyn auttaa rahallisesti korjauskulujen maksamisessa. Mikäli olisin nyt pelkällä opintorahalla, oltais tosi "kusi sukassa", kun siitä ei koskaan jää laskun maksujen jälkeen mitään.

Että tämmöistä tälle illalle. Yllättäen pahan mielen aiheuttajana jälleen kerran RAHA :( voi kun pääsisi nopeasti työelämään ja tienaamaan OIKEAA PALKKAA niin tasapainottuisi tämänkin perheen menot huomattavasti. Kyllähän me nytkin pärjätään kun lasketaan tarkasti, mutta säästää ei pysty yhtään ja sitten kun tulee tämmösiä yllättäviä menoja niin on paha paikka.

No, onhan päivä vielä huomennakin, toivottavasti vähän valoisampi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)