tiistai 29. marraskuuta 2011

Palatossuprojekti valmis!!

Ah, ihana tunne! Palatossuprojekti onnellisesti ohi! Niitä oli kiva tehdä, koska ovat niin yksinkertaisia mutta kuitenkin kivoja pitää jalassa. Lähestyvä synnytys ja vauvaelämä luonnollisesti vain alkoi hiukan painaa päälle, ja pelkäsinkin etten saa tossuja ajoissa valmiiksi. Jouluaattoonhan on vielä aikaa, mutta epäilen, että vauvan tultua kotiin neulomiset jää, ainakin hetkeksi ;D

Mutta nyt ne on valmiit, tänään ne viimeistelin ja paketoin. Tässä kuvia tuotoksistani:

Isännälle

Emännälle

Vanhimmalle tytölle

Nuorimmalle tytölle

Kaikki tossut 

Kyllä nyt on tosiaan suorastaan tyhjä olo, kun projekti on valmis! Olen tosi iloinen, että ehdin nuo tehdä. Välillä siskokin auttoi ja kutoi pari riviä, kun tuskailin valmistumisen kanssa :D Kiitos avusta! :) <3

Joulukortit vein eilen neuvolakäynnin yhteydessä postilaatikkoon. Onpa sekin tehty! Niitä aletaan jakaa 7.12, kiva että ne pystyy jättää postiin jo nyt, mutta jaetaan vasta sitten kun aika on. Muutama kortti on sellainen, mikä viedään itse postilaatikoihin.

Vielä joululahjoista puuttuu edelleen ne joulukarkit sekä siskolle se lahjakortti H&M:ään. Muuta ei puutu.

Flunssa on edelleen päällä, mutta nyt on paperissa ollut niistäessä jo vihreetä joten paranemista alkaa tapahtua. On kyllä ollu harvinaisen sitkiä ja paha flunssa, mutta tällä kertaa mulla ei ollut lämpöä kuin pariin otteeseen ihan vähän. Normaalisti tuun aina niin kovaan flunssaan että kuumettaki on ja oon ihan sänkypotilaana. Onneks ei nyt ollut niin, kun muutenkin on tämä olo aika sänkypotilasmainen loppuraskauden kanssa :D Tai en tiedä, saattaisin ollakin ihan energinen, mutta flunssa vie kyllä voimat.

Tänään ajattelin viedä mieheni kahville kaupungille <3 Jotenkin sitä etsii tällaisia vähän harvinaisempia yhteisiä hetkiä, ne kun ovat vaikeammin järjestettävissä jonkin ajan päästä. Mieleni tekisi vielä käydä myös kirpparilla pyörimässä, en uskalla viikonloppuun odottaa kun ei tiedä, josko kuitenki vauva innostus tulemaan tämän viikon aikana. Jotenkin on muutenkin semmoinen olo, etten enää uskalla yksin lähteä ainakaan kävellen/pyörällä mihinkään kauemmas.

No juu, alanpa lämmittelemään eilistä makkarasoppaa lounaaksi, hyvää tiistaita kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)