keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Joulu saapuu kaupunkiin

Kävin asioilla aamupäivällä, kun sain auton käyttööni. Kirjastoon mennessä huomasin, että kaupunkimme on alkanut valmistautua joulun tuloon! Kaupungin aukiolle oltiin juuri pystyttämässä valtavaa joulukuusta, ja kirjaston pihalle oli jo tuotu myöskin iso joulukuusi valoineen :) Huomasin, että myös erään kadun varrella paloivat jo jouluvalot. Edelleenki tuntuu ihmeelliseltä, miten nyt JO laitetaan joulua, kunnes tajuan että eihän tässä ole kuin 1kk jouluun! On vain ollut niin lämmin ja pitkä syksy, että tuntuu edelleenki ihan syyskuulta.

Joululahjasuunnitelmat ovat mielestäni hyvällä mallilla. Tiedän jo aika hyvin, mitä kenellekin ostan. Ja ystäväperheellehän teen parhaillaan niitä palatossuja, isännän ja emännän tossut alkavat olla valmiina, enää kahdet tossut siis tekemättä lapsille. Ainoa vain, että en pääse joululahjaostoksille ennen ensiviikon perjantaita rahatilanteen vuoksi, joten siinä mielessä toivon, ettei synnytys vielä käynnistyisi :D mutta ei se haittaa kyllä vaikka käynnistyisikin, mieluummin nyt kuin pahasti LA:n jälkeen. Osan lahjoista pystyn hankkia melko varmasti netin kautta, joten vaikka vauva syntyisikin, pystyn toimittaa asiat ajoissa.

Hullua, ensi viikolla on jo 1. adventti! Mietityttää olohuoneen ja keittiön jouluverhot, milloin laittaisin ne? Jotenkin vain sitä ajattelen, että synnytyksen jälkeen ei olisi mitään tuollaisia touhuja kotona odottamassa, vaikka mikä minua estää jouluverhoja laittamasta sittenkään. Olen ehkä vähän liikaa nyt asennoitunut niin, että vauvan tultua en liiku milliäkään ilman sitä :D vaikka onhan lapsella isäkin kotona pari viikkoa, hyvänen aika. Tyhmä minä... vaikka mieluummin tietysti varautuu siihen että aikaa on vähemmän, kuin että luulee pystyvänsä kaikkeen mihin ennen vauvaakin.


Adventtikynttilöitä en vielä ole hommannut, mutta haaveissa olisi tänä vuonna tämän tyyliset pöytäkynttilät jonkinlaisessa asetelmassa. Kauniita asetelmia on löytynyt muiden blogeista, ei voi kuin ihailla! Somisteina on usein käytetty havuja ja käpyjä, siis simppeliä ja halpaa mutta kaunista sisustamista! 

Tekaisin tuossa itse äkkiä rautalangasta myöskin numerot tuleviin adventtikynttilöihin:


Nyt ei puutu kuin kynttilät, ja adventti voi tulla! :)


PaaPii-blogi arpoo 30.11.2011 saakka,
käyhän kurkkaamassa ihania pöllö-tuotteita!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)