perjantai 11. marraskuuta 2011

11.11.11

Tänään on niin erikoinen päivämäärä, että täytyy se tuoda esille :) Kuinkahan moni pari avioituu/kihlautuu tänään? Minä ja mieheni menimme kihloihin 08.08.08 :) Sen ainakin muistaa hyvin.

Tänään on ollut kiva päivä, vaikka olenkin ollut vähän väsynyt. Menin nukkumaan jo 22 maissa, ja heräsin 2 yöllä ihan pirteänä :/ Pyörin sängyssä ja kävin juomassa vettä + vessassa, yritin taas unta ja kyllähän se pitkän pyörimisen jälkeen tulikin. Aamupuolella yötä nukuin paremmin, ja heräsin kellonsoittoon 8 aikaan. Kummitätini tuli 10 aikaan kylään, joten siivoilin tässä vähän ja paistoin kaurakeksejä, ne kun ovat nopeita, helppoja ja hyviä :) Täti nimittäin lupasi tuoda kahvipullat tullessaan. Täti tuli sitten ja oli melkein pari tuntia, ei ollut vielä käynyt täällä meidän kodissa kertaakaan vaikka ollaankin jo kohta kolme vuotta asuttu täällä. Toi tullessaan häälahjan, joka oli unohtunut antaa häissämme :D se oli paikallisesta sisustus- ja lahjatavaraliikkeestä, kauniit isot kivisydämet metallikorissa <3 Katseltiin hääkuvia ja puhuttiin monenlaista asiaa. Tädin kanssa on kiva jutella, koska hän tuntee perheeni ja tietää paljon asioita, joista jonkun vähän oudomman kanssa olisi vaikea puhua. Oli siis henkisesti antoisa aamupäivä :)

Tänään ohjelmassa on talvirenkaiden vaihto autoon ja sen jälkeen katsastus, voisin samalla piipahtaa katsastusaseman vieressä olevalla kirppiksellä katselemassa vauvan vaatteita :) Jotenkin on sellainen olo, että meillä ei ole tarpeeksi pienimpiä vaatteita. Lähinnä pelkään sitä, että kun kuitenkin saattaa kulua useampi vaatekerta päivää kohden, niin vaikka pesisi pyykkiä niin se ei ehdi kuivua ajoissa. Meillä kun ei ole kuivausrumpua, eikä ole tulossakaan tähän asuntoon, valitettavasti. Ilta saadaan olla miehen kanssa kaksin <3 mieleni tekisi yllättää hänet ja käydä ostamassa kaupasta vähän juustoja ja keksejä illan herkuksi :) katsotaan, ehdinkö missä välissä kauppaan.

Huomenna vietämme kodin pikkujoulua miehen ja siskoni kanssa, ajattelin että pikkujoulun kunniaksi voisi laittaa rottinkisen, kultaisen joulutähden ensimmäiseksi jouluvaloksi olkkariin :) Suunnittelin, että voisi olla kivaa tehdä myös piparkakkutalo, täytyy vain käydä ostamassa taikinaa/talon osat valmiiksi. Teemme myös maistiaisia joulun herkuista, tarjolle tulee possun uunifilettä, rosépippurikastiketta, lanttu- ja porkkanalaatikkoa ja herneitä. Jälkiruaksi on glögiä, ehkäpä pipareiden kera :)

Sisko soitti juuri että pääsi koulusta ja tulee käymään, joten alan lopetella. Oikein kivaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)