torstai 1. syyskuuta 2011

Syyskuu


Ja näin alkaa virallisesti syksy! Uskomatonta että ollaan jo syyskuussa. Jotenki aina tuntuu, että sinne jouluun menee kyllä ihan hyvin tämä syksyn aika, vaikka onki pimiää ja masentavaa aina välillä. Joulusta kesään on kyllä tosi paljo hankalampi ajanjakso ainaki mulla. Tuntuu että se valoisuus ei tuu ikinä eikä säät lämpene. Tänä vuonna ootan joulua enempi ku pitkiin aikoihin (oon kuitenki aina ollu ainaki jonku verran jouluihminen) monesta syystä. Ensinnä tietysti siks, että sillon meitä on kolme <3 Toisekseen on ihanaa rakentaa ensimmäinen oma perhejoulu, vaikka ollaanki miehen kans vietetty jo monta joulua yhessä, mutta nyt se varmasti on ihan erilaista kun on ihan "oikea" perhe :) Kolmanneks on kiva, että saan laittaa joulua jo vähä ennakkoon, kun laskettu aika on siinä marras-joulukuun taitteessa niin täytyy yrittää laittaa ennen vauvan syntymää kaikki tarpeellinen paikalleen. Tämä ei sinänsä oo hankalaa kun meillä on tosi vähä joulukrääsää, mutta verhot esim. on  mukavampi vaihtaa ennen ku "sinappikone" saapuu ;)

Jos ei joulusta kuitenkaan puhuis vielä tässä vaiheessa sen enempää :) Tänään oon tehny paljon asioita ja oonkin nyt ihan poikki :/ ensin oli koulussa opettajakoulutuspäivä, joka tarkottaa luentoa klo 9-16. Sen päälle piti vielä mennä tunniks yhelle toiselle tunnille, joten olin kotona vasta 17 jälkeen. Appiukko avovaimoineen tuli n. puoli kuuden maissa, seitsemän jälkeen lähettiin kattoon kummipoikaa (8,5kk), jota ei ehitty kuitenkaan näkeen kun oli just menny yöunille. Kotia tultiin vasta hetki sitte. Kiva, mutta raskas päivä.

Tänään on tullu vastaan kaksi vatsaantaputtelijaa, kumpikaan ei kysyny mitään vaan lätkäs vaan käden mahalle :D eipä tuossa mitään, ei noita taputtelijoita oo vielä jonoks asti kertyny onneks :D ja olihan nuo tuttuja ihmisiä. Kumpiki näistä taputtelijoista on sanonu että tyttömahalta näyttää. Mää en henkilökohtasesti oikein usko näihin mahaennustuksiin, eikä sillä mitään väliä oo että kumpi tulee. Mutta onhan se tietysti hauskaa arvailla, 50-50 on mahollisuudet kuitenki :D Lähes kaikki muut veikkaa poikaa tulevaks. Ite en enää tiä että kummalta "tuntuu", mutta sanotaanko että ehkä hivenen enempi ajatukset on pojassa, koska sitä suurin osa ennustaa :D

Eilen pesin äitiyspakkauksen vaatteita ja kyllä taas miehen kans ihmeteltiin että miten joku voiki olla niin pieni, että nämäki vaatteet voi olla isoja? On se niin ihmeellistä. Ylipäätään ajatus siitä, että sisälläni on todella uusi pieni ihminen! Eikä vain joku möykky joka elää ja potkii :D Jotenki vaan tämä elämä on niin jännästi suunnitellu uuden elämän luomisen. Ei voi muuta sanoa.

Yks asia mitä oon miettiny pitkään, on ns. isyyspakkaus. Sellainen kiva lahja tulevalle iskälle :) Aattelin ostaa jonku kivan korin ja laittaa siihen vähän kaikkea kivaa tarviketta. Ajatuksissa on pyörineet alustavasti ainakin nämä: Pyykkipoikia, suojakäsineitä, kosteuspyyhkeitä, Leijona-pastilleja, konjakkia, energiajuomaa, vauvaöljyä, vauvan kuvakirja, vauva - omistajan opas -kirja, tutteja ja vielä jotain jos keksii :D oon kattonut netistä että jotku on tehny tosi ihania isyyspakkauksia, täytyy ottaa mallia :)


Tuossapas joitakin näistä mun ajatuksista :) Täytyy kohtapuoliin alkaa kerätä tuota kasaan että ehtii ja riittää rahat :D jos nimittäin keksii vielä jotain extraa. Mut nyt jätän ideoinnin toiselle päivälle, oon niin väsyny että on parempi mennä pian nukkuun. Öitä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)