tiistai 20. syyskuuta 2011

31. rv ja projektiaiheita pää täynnä

Tänään pyörähti 31. raskausviikko käyntiin. Samalla huomasin, ettei pidemmistä kävelylenkeistä tule oikein häävi olo :/ kävelin tänään kouluun ja takaisin, kun näytti niin sateiselta keli (pyörän kanssa hankala pitää sateenvarjoa) ja kun tuo pyöräily maastopyörällä ei enää tunnu yhtään mukavalta. Kouluun on matkaa n. 3km, eli reilu 6km tuli käveltyä yhteensä. Alkaa selän päälle ottaa aika nopeasti, vaikka tukivyötä käytänkin.

Mitä noihin projekteihin tulee, sain taas uusia ideoita, mitä voisin tehdä jouluksi. Havupallon! Ideana siis se, että oasis- tai styroxpalloon tökitään kuusen tai männyn havuja tiivisti, pallomaiseksi. Ne on tosi hienon näköisiä luonnon koristeita, ja sellaiseen voisi laittaa jouluvalotkin. Tuollainen havupallo ilmeisesti myös kestää todella pitkään, jopa kuukausia, ainakin ulkona.

Löysin googlen avulla myös aivan ihanan näköisiä käpykransseja ja muitakin käpykoristeita. Jotenkin niistä kävyistäkin voi saada vaikka kuinka hienoja koristeita aikaan! Erityisesti mua on alkanu kiinnostaa tämmöset erikoiset projektit siks, että olis ihana kun jouluna olis nättiä koristetta, mutta varat on niin vähäiset ettei kaupasta pysty ostaa. Ite tehtynä tämmöset on paitsi halvempia, myös paljon hienompia! En nyt kuvia tähän liitä, kun ne oli toisten blogeissa lähestulkoon kaikki.

Jaa-a, pitääköhän sitä lähteä keräilemään käpyjä jo talteen, saahan niistä nättejä asetelmia vaikkei kranssia saisikaan aikaiseksi :) ja kävyt ei mee mikskään.

Kävelyn jälkeen olo on aika naatti, joten painelen päivätorkuille soffalle ennen miehen kotiutumista töistä. Tälle viikolle ohjelmassa mahdollisesti pinniksen kokoaminen, takapihan siistiminen talvikuntoon ja siivoilua ennen vkonlopun odotettua mökkireissua! :)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Edit. Muistin yhtäkkiä, että tein viime jouluna havukranssin meidän ja isän oveen, sekä äidin haudalle. Tällainen oli projekti silloin:

Taivutin pajusta rautalangan avulla ympyrän


Kranssi valmis!

Nyt en lähtisi enää tekemään tuollaista, se oli viime joulun päähänpisto :D työlästä, mutta myös palkitsevaa. Tänä vuonna jotain uutta, kuten se havupallo.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)