lauantai 3. syyskuuta 2011

Kirpparilöytöjä

Lauantaiterveiset!

Käytiin aamupäivällä uudestaan kirppiksellä, kun siellä eilisessä yökirppiksessä ei toiminut kortti. Kannatti tulla uudestaan, sillä tehtiin pari hyvää ja yksi erittäin hyödyllinen löytö! Syksyisin mulle tulee aina tarve saada sisustaa kotia uudennäköiseksi, haen sellaista kodikasta tunnelmaa koska syksyisin aletaan olla enemmän sisätiloissa. Koska varaa ei oo mihinkään isoihin muutoksiin, pyrin kattelemaan kirpparilta esim. verhoja, joilla saa tosi nopeasti vaihdettua huoneen tunnelmaa :) Löysinkin nyt sitte tämän ihanan syksyisen kapan keittiöön, tosi hyvä kuntoinen ja 3e oli hintaa. Heti silityksen kautta ikkunaa koristamaan :)


Samalla reissulla löytyi tämä hyödyllisyys, eli vauvan hoitoalusta, jonka voi asentaa myös pinnasängyn päälle. Aiemmin taisin täällä kertoa, että suunniteltiin vaunula.fi:stä ostavamme sellaisen puisen hoitotason, mikä nimenomaan oli tarkoitettu pinniksen päälle. Se olisi maksanut sellaisen 25e ja pk:t päälle, plus että siihen olisi pitänyt hankkia tietysti pehmuste erikseen. Nyt löytyi tällainen pohjasta kovitettu alusta, joka on aika pitkä joten menee kyllä aika kauan vauvalla. 7e ei mielestäni ollu paha hinta tästä, se on ehjä ja siisti lukuunottamatta keskellä olevaa hennosti värjääntynyttä aluetta, mutta se nyt ei haittaa kun suojus tähän päälle kuitenki tulee.Käytiin parilla kirpparilla, mutta toisesta ei löytynyt kuin miehelle yksi lautapeli. Alkoi sitten mahaakin "hapottaa" (liekö nää niitä harjotussuppareita??) niin lähettiin kaupan kautta kotia. Mies alko tehdä pitsaa, ja hyvää siitä tulikin! Kaksi pellillistä, toinen tonnikalapitsa ja toinen jauheliha-tonnikala-ananaspitsa. Nam! :) M osaa tehdä tosi hyvän pitsapohjan, se on sellainen rapea :) Joten tällaista herkuttelua meillä on tänään harrastettu :)

Jauheliha-tonnikala-ananaspitsa

Iltasella lähdetään vielä käymään kaveripariskunnalla kylässä, he kävivät Italiassa lomalla ja täytyy käydä kattelemassa lomakuvia :) Serkkukin on perheensä kera lähdössä Mallorcalle syksyllä, tahtoo mukaan!! :D En oo koskaan käyny missään lämpimässä lomalla, ainoat paikat joissa oon käyny, on Ruotsi (vauvana), Pohjois-Norja (lapsena), Viro, Ranska ja Saksa. Mutta ehkä joskus!! :)

Tulikin tuosta mieleen, että voisin laittaa tänne blogiin myös muutaman kuvan meidän häämatkalta, kävimme silloin Pariisissa <3 vaikka sää ei meitä oikein suosinut, vietettiin silti ihana loma ja jäi kivat muistot :) Laitanpas sille postauksen erikseen.

Illan muussa ohjelmassa tietenkin lauantai-sauna, ja elokuvan katsomista oman kullan kainalossa - mikäs sen parempaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)