keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Palatossut

No niin, nyt on keksitty uus projekti vauvan torkkupeiton ohella, eli palatossut! :) Teen ensimmäistä kertaa elämässäni sellaisia, ja siskolle yritän nuo ekat tehdä joululahjaksi. Tällaiset niistä pitäisi tulla:

Kuva käspaikka.fi

Ja tällainen on kaavio, jolla sukat tehdään:

Kuva käspaikka.fi

Eli edestakaisinneulosta vaan. Vähän jänskättää nuo 7. ja 8. palat, koska niihin pitää poimia lykyt erikseen, ja sitä en oo tehny. Mutta eiköhän se jotenki ainaki onnistu :) Väreinä mulla on vadelma ja musta, nää oli niitä tarjouslankoja mitä löysin vastikään Minimanista. Nyt oon neulomassa 5. palaa, yritän saada nopeesti tehtyä ton ekan että nään millaset niistä tuli :D toivottavasti semmoset että kehtaa antaa lahjaks :) Ollaan tykätty siskon kans tuollaisista tossuista, mutta niitä ei ole kukaan enää pitkään aikaan neulonut. Siispä on tehtävä itse!! :D

Tässä asiasta viidenteen vielä, mulla on ihan joulufiilikset ollu pari päivää! Huolestuttavaa ku syyskuussa jo alakaa haaveilla joulusta.. oon tainnukki tämän joulufiiliksen jo kertoa täälä, ei muista. Mielessä on jo vaikka mitä suunnitelmia, haluaisin sellaisen valoverhon sisälle ikkunaan tai sitten kaksi valkoista paperitähteä (sellaisia joissa valot sisällä) olkkarin ikkunaan <3 Sitten haluaisin tälle joululle myös sypressin ja valkoisen joulutähden joulutunnelmaa tuomaan. Kaikki nämä hankinnat tietysti vaatii pätäkkää, ja sitä taas ei tiedä, mikä on joulun tilanne rahan suhteen, mutta haaveillahan aina saa, eikö niin! :) Täytyykin tässä joku päivä tehdä sellainen joulupostaus, että muistaa itsekin, mitä kaikkea olikaan mielessä joulun varalle. Ai niin, ja mä en tykkää laittaa joulua yhtään liian aikaisin, tykkäisin vasta 1. adventista alkaa laittamaan pikkuhiljaa, ja niin yleensä oon tehny. Tänä jouluna saatan kuitenki tehä poikkeuksen siinä määrin, että aloittelen marraskuun loppupuolella, koska vauvelin LA on juuri 1. adventin tienoilla ja haluaisin etukäteen valmistautua koska vauvan tultua taloon voi olla vähän muut asiat mielessä ... :D joululauluja kuitenkin oon alkanut useasti kuunteleen jo marraskuun puolella, niistä kun voi pikkuhiljaa kerätä joulufiilistä :) vanhat joululaulut on ihan parhaita!

Nyt palatossuja jatkamaan, tiedossa myös leffan katsomista kullan kanssa näin saunan päälle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)