maanantai 5. syyskuuta 2011

Pesänrakennusvietti??

Kyllä nyt on jo huolestuttavaa! Jonkun aikaa mulla on ollut kauhea hinku NEULOA!! Tiedoksi teille, jotka ihmettelette että mitä kummaa siinä on: minä oon aina inhonnu kaikkia käsityöhön liittyvää, en vaan oo osannu koskaan. Olisin yläasteellaki halunnu mieluummin puukässään ku tekstiilitöihin. No, tämän TÄYTYY johtua hormoneista, en mä voi olla niin menetetty tapaus että alkaisin yhtäkkiä tykätä neulomisesta, enhän??! Kaikella kunnioituksella kaikkia teitä kohtaan, jotka käsitöistä pidätte; arvostan taitojanne oikeasti, syy miks ite en pidä niistä on just se etten osaa.

No, tätä "himoa" on siis kestäny jo jonku aikaa, ja tänään sitte päätin käydä koulusta tullessa kaupassa kattomassa paljonko langat maksaa. Tarjouksessa oli nämä langat, 1,95e/kerä joten otin sitten heti useamman. Alunperin mua olis kiinnostanu kutoa sukkia, mutta kun en osaa tehä kantapäätä. Haluaisin tehä sen sellaisena "kaksinkertaisena" tai vahvistettuna, miten kukin on tottunut asian ilmaisemaan. Mää oon niin peukku keskellä kämmentä näitten asioitten kans etten osaa tulkita netin ohjeita, ellei sitte löydy todella ohjeita for dummies... Mut ellei sukkia tuu, niin vauvalle haluaisin tehdä torkkupeiton. Siis että kudon tilkkuja ja yhdistelen ne sitte lopuks peitoks. Netissä oli vaikka mitä ihania kuvia ihmisten tekemistä torkkupeitoista, kuten tämä:

Novita.fi sivuilta

Tuo ylläoleva on ns. isoäidinneliöistä (wuhuu, opin uuden sanan :D) virkattu torkkupeitto, näyttää ihan sikavaikeelta ku en osaa virkata kuin ketjusilmukoita :D Mutta olis tommonen aika hieno, värit kylläkin muuttaisin toisiks. Mutta itse jos teen, niin neulon, en virkkaa. Kattelin Käspaikka -nimiseltä sivustolta erilaisia neuleohjeita, jotta sais jotain erikoisempaa ja uutta kuitenki tähän hommaan. Katotaan miten muijan käy!

Tässä nämä langat joita ostin alustavasti:


Toivottavasti niistä syntyy jotain! :D

Lopuksi tunnelmakuvaa viikonlopulta:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)