perjantai 30. syyskuuta 2011

Synttärivalmisteluja

Tänään juhlitaan siis siskon 16v-synttäreitä, vaikka oikea juhlapäivä onkin vasta huomenna. Pätkis-juustokakku on pakkasessa hyytymässä, kun en eilen illalla saanutkaan kaupasta leivontavälineitä. Eiköhän tuo ehdi illaksi hyytyä, vieraat tulevat vasta joskus klo 18 jälkeen. Sisko on edelleen autuaan tietämätön että ollaan värkätty sille synttärikaffittelut :) Hän pääsee klo 13 koulusta, ja kun mieskin on tullut töistä niin käydään pitsalla. Sen jälkeen on vapaata hengailua kunnes toivottavasti ovikello soi ja vieraat tulevat :)

Lahjan ostaminen on vielä vaiheessa, mutta osa on jo koossa :D ostin siskolle 2 paria sukkia kun hänellä on niin huonosti niitä. Meillä on aina tapana ostaa toisillemme käytännöllisiä lahjoja, vaikka toki muutkin sallitaan :D sukkien lisäksi on levy maitosuklaata <3 ja tarkoitus on vielä hakea jotakin kodin tarvikkeita, koska sisko tod.näk. muuttaa omaan asuntoon vuoden sisällä.

Mun pitää hakea sisko silloin yhdeltä koulusta, ja sitä ennen pitää ehtiä siivota, käydä kaupassa ja laittaa ittensä kuntoon (hiukset harjata sun muut ennen ihmisiin lähtöä :D). Joten touhua riittää, kiire on suunnaton (lainaten "Joulupukin maa" -kappaletta).

Asiasta vielä appelsiiniin, viime yö oli jotenki huono nukkua. Luulen että mulla oli supistuksia, koska heräsin nipistelevään tunteeseen ja maha oli ihan kivikova :O Kivuliaita supparit ei ollu, mutta aika häijyn tuntosta, koska nukkuminen oli epämukavaa. Täytyy ens yönä laittaa taas tyynyä mahan alle kun nukkuu kyljellään, se tukee mukavasti eikä maha "roiku" ikävästi.

Nyt meen vähän syömään, sitte siivousta, kauppaan ja siskoa hakemaan. Laitan kuvaa jos muistan ottaa siitä pätkis-juustokakusta :D

***************************************************************************

Edit. Tässä lupaamiani kuvia, tosin jo aloitetusta herkusta :)

Pätkis-juustokakku:

Pätkis-juustokakku

Kakusta näkyy nyt vain reuna, kun pinnalla on henk.koht. tekstiä :) Minttu-Domino kekseistä pohja, täytteessä pätkis-patukoita, vanilja-tuorejuustoa, flora vanillaa, kahvia ja liivatetta. Oli kyllä hyvä resepti!

 Lisäksi tosiaan tarjoiltiin coktailpiirakoita munavoin kera, voi että miten niin yksinkertainenkin voi olla niin hyvää! Täytelakua ja kaneli-kierrepullia oli tarjolla myös. Siskolle saatiin kiva ilta, vieraat oli hänelle yllätys vaikka aavistihan se jo jotain :D Ilta jatkuu vielä elokuvan katsomisen merkeissä, omppusiideriä (holitonta) litkien ja juustonaksuja syöden <3 :D

Ai niin, pyydettiin siskoa samalla ensimmäiseksi kummiksi pikkuiselle <3 Hänestä tulee siis aito kummitäti! :) Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)