maanantai 19. syyskuuta 2011

Uusi pää ja muuta mukavaa

Tänään kävin siis kampaajalla, ja nyt on ihan uusi pää! :D Leikkautin juuri sen mallin mukaan, jonka kuvan jo jossain aiemmassa postauksessakin esittelin. Tuli tosi hyvä, ihanan kevyt tunne niskassa! Kyllä siitä lähtiki paljo, tukka oli ennestään suht tasapitkä tuonne puoleen selkään, ja nyt se on takaa suurinpiirtein niskaan asti. Eli semmonen reilu 30cm lähti :O mutta nyt sain sitä toivomaani vaihtelua, ja onhan tämä paljo käytännöllisempi muutenki. Saa laitettuaki jotenki.

Kävin myös parilla kirpparilla ja mukaan lähti pari ruukkua (kun mun kaikki kukat on semmosissa muoviruukuissa vaan) sekä mökin keittiöön uusi verhokappa. Meillä on mökki tuolla Itä-Suomessa ja verhot kaipaa jo kovasti uudistusta, edelliset on ollu mökin valmistumisesta saakka eli reippaasti 20 vuotta jo :O

Tämmönen on tämä kappa, ja hintalappukin pääsi näköjään kuvaan eli 3e maksoi. Ei paha, oikein hyvä mökille :)


Tuli ihan hirveä himo leipoa jotain tuoretta, esim. sämpylöitä ja korvapuusteja <3 mää vaan inhoan sitä taikinan tekemistä :( täytyy käydä kuitenki kaupasta hakemassa tarvikkeet valmiiks, että voi tässä lähipäivinä leipoa ellei tänä iltana vielä saa aikaiseksi. Mulla on niin paljon kaikkea hommaa nyt kun jäin eilen äitiyslomalle tuosta yhdestä työstäni, ja pitää laittaa paperit sun muut valmiiks jotta jatkaja pääsee hommissa alkuun.

Nyt täytyy lähteä toimittamaan asioita, palaan taas asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)