perjantai 2. syyskuuta 2011

Viikonloppu!!

Tämän päivän ohjelmaan on kuulunut imurointia, lattian pikapesua, pölyjen pyyhkimistä, astioiden ja pyykinpesua. Pesin koneellisen äitiyspakkauksessa tulleita vaatteita ym. vihdoinkin.


Siinäpä noita nyt on kuivumassa! Taas tuli myös mieleen, että täytyy todellakin keksiä jokin ratkaisu tuolle pyykinkuivaukselle. Eihän tuommoselle telineelle mahdu yhtään mitään kun sitä pyykkiä alkaa tosissaan kertyä! Haaveilen tällaisesta telineestä, se vie vähemmän tilaa kun on pystysuunnassa korkea, ja olisi tämän normaalin telineen rinnalla oiva apu!


Prisman nettisivuilta löysin tuon, mutta meidän Prismassa ei noita tietääkseni myydä. 24,50€ näyttää olevan hinta, harmittaa kun miehen veljen vaimo löysi samanlaisen Kodin Ykkösestä 5€ hintaan! Harmi kun täällä on niin pieniä kauppoja, ja Kodin Ykkösen sivuillakaan ei enää näyttänyt olevan tätä mallia. Meille kun ei kuivausrumpua mahdu, eikä sellaiseen olis ees varaa. No, asiat selviää aina jotenki! :)

Tänään mennään käymään ystäväpariskunnalla iltakylässä, ja sen jälkeen tarkoitus on mennä käymään paikallisella kirppiksellä, siellä kun on tänä iltana erikoistilaisuus ja kirppis on auki klo 24 saakka! :D Hauskaa, juuri tuollaisia tempauksia pitää ollakin. 

Nyt täytyy lähteä syömään jotain, aamupalalla on tähän asti menty joten nälkä alkaa jo vaivata.

Rentouttavaa viikonloppua jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)