perjantai 28. kesäkuuta 2013

Viikonloppua kohti

Hidas aamupäivä. Äsken oli pakko lähteä pikku pyörälenkille, happi loppuu sisätiloissa ja muutenkin on paljon nuutuneempi. Tässä asuinseudullamme on pyöräteitä vähän ristiin rastiin ja sopivan kokoisia lenkkejä pystyy tekemään vielä tässäkin vaiheessa raskautta. Tosin tänään oli kyllä semmoinen komediaesitys tuo meidän lenkki että.. E keksi yhtäkkiä alkaa huutamaan täysiä kaikenlaista, ihan pelkkää ÄÄÄÄÄ, tai TÄÄÄTIII, ÄÄÄÄTIIII ja se ääni kuulkaa kantoi kauas. No, minua se tietysti rupesi naurattamaan ihan hirveesti --> maha meni kovaksi --> ajattelin että syntyykö se NYT ---> nauratti lisää tilanteen koomisuus --> olis ollu Tena Ladylle käyttöä :DD

Oivoi.. :D

Eilen oli neuvolakäynti. Pyysin mittaamaan hb:n ja se oli 127 eli oli pysynyt hyvänä (edellisen kerran mittasi se sijainen joka lypsi niin että tulos oli n. 116 ja en ihan luottanut tulokseen, mikä oli hyvä koska hb olikin oikeasti pysynyt normaalina). Verenpaineet ja muut mittaustulokset ok. Painoa minulla on nyt saman verran kuin silloin, kun lähdin synnyttämään E:tä. Sf-mitta oli nyt 32, eli vauva on vielä viime viikkoakin matalammalla. Terkka säikähti taas, että vauva olisi kääntynyt perätilaan. Sanoin kyllä etten ole tuntenut niin voimakasta muljahdusta (tai luulisin sen tässä vaiheessa tuntuvan jo melkoisesti), mutta oli toki hyvä että asia tarkistettiin ultralla. Raivotarjonnassa oli :) Sydänäänet oli tällä kertaa tasaiset.

Puhuttiin myös siitä, jos raskaus meneekin yliajalle. Terkan puheiden mukaan aika pian LA:n ohittamisen jälkeen saan käydä äitipolilla, kun viime kerralla oli sitä häikkää istukan kanssa. Siellä päätetään mahdollisen käynnistyksen ajankohta.

Nyt voisi suunnitella päikkäreille menoa, iltapäivästä olisi kaikenlaista puuhaa autonkorjauksesta lähtien tiedossa. Suuntaamme siis isälle, nyt aion ottaa sieltä myös muutaman varren raparperiä pakkaseen :)

Muistakaa osallistua VEIKKAUSKISAAN!! :D

2 kommenttia:

  1. Voin jotenkin kuvitella sen koomisuuden pyörälenkilläsi ja se sai minut hymyilemään. Itselle sattunut useinkin vastaavia tilanteita, tosin aina se ei ole ollut ns."lapsi lähtöistä" mutta se, että on ollut lapsi /lapset mukana ei ole tehnyt minusta pakosta ihan hullun näköistä "tyhjän naurajaa" koska lasten kanssahan aina sattuu ja tapahtuu. (esim.lasten ilmeet joille vanhempi voi nauraa etc.)

    Täällä aloin itse miettiä mitä taas kerran tarttee pakkailla jos tai oikeammin KUN lähdemme isännän loman lkaesa ensi perjantaina etelä-suomeen päin reissun päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, lapset on kyllä hyvä "tekosyy" sille että nauraa joskus jollekin ihan hullulle asialle julkisilla paikoilla :D itsekin näen monesti erilaisissa arjen tilanteissa tilannekomiikkaa (mikä on kyllä yksi parhaimmista komiikan lajeista) ja joskus on vaikea olla nauramatta :D ja useimmiten sellaiset paikat, joissa ei saisi nauraa, siellä naurattaa kaikista eniten. Esimerkiksi kirkko on sellainen paikka, missä monesti meinaa ruveta naurattamaan joku asia (jos on joku samalla aaltopituudella oleva mukana siellä ja jos tilaisuus ei ole mikään "vakava"). Pitäkää vaan niin pöhölönä kun haluatte, mutta välillä sitä taantuu näin lapsen tasolle :D sitten on kauheaa kun ei voi katsoa kaveria ettei oikeasti räjähdä nauruun.

      Meilläkin isäntä jää perjantaina lomalle, kivaa! Ja kiva että pääsette reissuun! Jos en ole siihen mennessä jakaantunut, niin piä matkalla peukkuja ;)

      Poista

Jätä terveisesi tänne! :)