maanantai 10. lokakuuta 2011

Viimeistä kouluviikkoa viedään

Tuntuu ihan kummalta ajatella, että tämä viikko on mun viimeinen virallinen kouluviikko! Ensiviikko on täällä päin syyslomaa, ja silloin mulla alkaa äitiysloma myös virallisesti. Tosin jatkan yhtä kurssia (kerran viikossa tunnit) niin pitkään ku pystyn (kestää vaan jouluun asti), ja toista kurssia jatkan myös kevään, kun siinä kontaktiopetusta on vain kerran parissa kuukaudessa. Että tällaiseen rutiininomaiseen koulunkäyntiin tulee kyllä muutos :) ihanaa!

Pari päivää sitten tuli ensimmäisiä raskauden "varjopuolia", turvotusta en vieläkään miellä niin pahaksi oireeksi vaikka se kovaa mulla onkin ollut ja on. Häpyluu on alkanut kipuilla kävellessä ja vaatteita pukiessa/riisuessa. Kipu on toistaiseksi siedettävää, mutta toki inhottavaa. Kävely aiheuttaa hiukan tuskaa, joten lenkkeilyt alkaa varmaan jäädä pikkuhiljaa pois suurimmalta osin. Hirvittää taas ajatellakki torstain neuvolaa, paljonko painoa on taas parin viikon takaisesta käynnistä tullut :( No, ei se auta kuin yrittää järkevöittää syömisiä parhaan mukaan ja juoda paljon vettä :)

Sisko on nyt tämän viikon meillä "asumassa", kun isä on reissussa. Tokihan sisko pärjäisi kotonaankin yksin, mutta minusta on kiva saada hänet meille ja toisekseen hänen koulu on ihan meidän vieressä (kotoaan matkaa olis yli 25km) joten kaikin puolin tämä järjestely on mukava ja käytännöllinen. Siskon kissa on sitten myös meillä kylässä, samainen katti joka komeilee blogini pääkuvassa :) Saa nähdä, miten se on siellä taas pärjäilly kun mies on töissä, sisko koulussa ja minäkin kirjoittelen täältä koulusta, kun oottelen siskoa joka pääsee tunnin päästä. Mukavan erilainen viikko siis kaikin puolin kaikille osapuolille :)

Tuli muuten tehtyä sitä uuniriisipuuroa lauantaina, ja voi vitsi että oli hyvää! Ihanaa että se onnistu! :D Laitoin reilun litran kevytmaitoa ja 1,5dl riisiä, nokare voita ja vähä suolaa. Uunin alatasolla 175´c ensin kannen kanssa ja loppuaika ilman, kyllä se varmaan sen 1,5-2 tuntia oli uunissa. Tuli yhtä pehmeää kuin kattilassa tehtynä, joten kyllä uskon että jouluaattona meillä syödään ensimmäistä kertaa riisipuuroa :) <3

Väsyttää kyllä kovasti, tuli katsottua elokuvaa myöhälle eilen illalla ja sitten tuo nukkuminenkin on vähän sellaista ja tällaista kun joka kääntymiseen herää. Mutta päivätorkkuja otetaan ehtimisen ja tarpeen mukaan. Eilen yhtäkkiä tajusin, että missäs haalarissa me tuodaan sitte vauva kotiin?! Siis ä-pakkaushaalaria alun perin ajattelin, mutta sitte yhtäkkiä tajusin että se taitaa olla aika iso :D tulin siihen tulokseen, että "sisävaatteiden" päälle puetaan sellainen paksu fleecehaalari ja turvakaukalon päälle heitetään autossa vaikka viltti/makuupussi niin eiköhän vauveli tarkene. Tokihan se ä-pakkaus haalarinki voi laittaa, mutta voi se olla kyllä aika hukuttava :D täytyyki tästä mennä tutkimaan, mitä ihmiset on vauvoillensa kotiin tullessa pukeneet.

Hyvää alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)