tiistai 11. lokakuuta 2011

34. raskausviikko

Tänään on rv 33+0. Edelleenkin sorrun itseni toistamiseen ja pohdin, miten ihmeessä ollaan jo täällä asti??!! Ensi viikolla aloitan äitiysloman. Sekin on hurjaa :) mutta ihanaa. Lomalla täytyy tarkistaa loput vauvan kamppeista ja ostaa ne, mitä puuttuu. Turvakaukalon kävin hakemassa varastosta jo sisälle, pakkaan sitten lähempänä joulukuuta sinne vauvelin kotiutumisvaatteet jotka mies saa muassaan tuoda kun kotiudutaan.

Synnytys pyörii joka päivä mielessä, oon tutustunut netissä mm. synnytysjakkaraan ym. synnytysasioihin. Jotenkin mulle luonto sanoo, että makuullaan synnyttäminen ei oo paras vaihtoehto, vaikka eihän mulla kokemusta asiasta oo. Jokin vain sanoo niin. Tietysti riippuu sitte ihan väsymyksen tasosta, kovin väsyneenä tuskin muussa asennossa jaksaa ollakaan kuin makuulla. Jos täällä käy (ylipäätään ketään :D) sellaisia lukijoita, jotka ovat synnyttäneet, kertokaahan missä asennossa synnytitte/mikä tuntui hyvältä.

Nyt meen juomaan päivän ensimmäiset kaffit, kenties kera korvapuustin <3 sen jälkeen onkin mentävä kouluun. Enää kaksi päivää koulua jäljellä tämän päivän jälkeen!! Jihuu!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)