maanantai 31. lokakuuta 2011

Blogi talviaikaan

Koska kuukausi vaihtuu huomenna, marraskuun kunniaksi päivitin blogin hiukan tunnelmallisempaan ulkoasuun :) Toivottavasti se on selkeän näköinen, ettei liian sekavaksi mennyt. Itsestä on ainakin mukavampi kirjoitella tänne, kun välillä tekee uudistuksia ulkoasuun :) Vähän niinkuin verhot vaihtaisi kotona.

Sukkatehdas on kovassa vauhdissa, eilen valmistui uusista langoista ensimmäinen palatossu, joka siis menee ystäväperheelle joulupakettiin. Parin neulomisen aloitin tänä aamuna, heräsin 5.45 eikä unta enää millään. No, nousin ylös ja aloin kutoa :) Sisko tekaisi ollessaan meillä viikonloppuna myös palatossun, ihan pikkuisen, vauvalle <3 se on niiiin suloinen! Toinen pari vielä puuttuu, hän saa neuloa sen kun tulee seuraavan kerran kylään :) laitan sitten valmiista tossuista kuvaa tännekin.

Iski äsken ihan kauhea makianhimo, koulussa olin 10.30-13 ja jotenki oli tosi väsyttävää. Leivoin sitten pari pellillistä kaurakeksejä, NAM <3 :D Koulusta menin kirppiksellä käymään, ja löysin mustat äitiyshousut sekä yhden imetyspaidan, jee! Mulla alkaa nuo housut loppua, enää on kahdet jotka mahtuu mukavasti + ne jotka tänään ostin. Imetyspaitaa mulla ei ole ollut ollenkaan, mut nyt voin laittaa ostamani paidan sairaalakassiin valmiiksi. On se kuitenkin niin paljon kätevämpi kuin alkaa nostella helmoja ylös :/ täytyy ostaa niitä vielä myöhemmin lisää, mutta pääseepä alkuun ainakin.

Käytiin eilen miehen sedän perheen luona kylässä, ja sovittiin että pidetään marraskuun lopulla pikkujoulut ensimmäistä kertaa. Tehdään jotain jouluista ruokaa ja saadaan sillälailla vähän esimakua joulusta :) Ihanaa, minä tykkään illanistujaisista paljon, harvemmin vain nykyään tulee enää järjestettyä sellaisia, valitettavasti. No, nyt on ainakin yhdet pikkujoulut minullakin tiedossa, ellen sitten satu jakaantumaan ennen sitä. Miehellä on varmasti työpaikan pikkujoulut myöskin, joten pääsee hänkin pikkujouluja viettämään, kuten joka vuosi.

Tänään säätiedotuksessa sanottiin, että poikkeuksellisen lämmintä säätä jatkuu vielä marraskuun puolellekin. Onhan se siinä mielessä mukavaa, että ei ole kylmä, mutta olisihan se aina ihana kun jouluksi sataisi vähän lunta :) Kun lumihiutaleet hiljalleen sataa maahan, on siinä jotain aivan erityistä tunnelmaa, joka kuuluu erityisesti joulun aikaan.

Kello näyttää sen verran, että mies on päässyt töistä ja matkaa parhaillaan kotiin <3 alan vähän järjestellä paikkoja ja odottelen rakkaani saapumista, palaan blogimaailmaan taas paremmalla ajalla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)