keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Vauvan tilkkupeitto valmis

Heti alkuun sanon, että ei, se ei ole käsitöiden aatelia, masterpiece, ei sinne päinkään! Se on lämmöllä tehty, ajatuksena lämmittää pikkuista tulevan talven viimoissa, ja sen tekemiseen on osallistunut minun lisäkseni myös tuleva kummitäti ja ystävä. Koska en ole neulonut mitään n. 9 vuoteen, oli tämä siinäkin mielessä haastava juttu! Ja kyllähän se siltä näyttääkin, että ei ole hetkeen ollu puikot kädessä :D mutta siitäkin huolimatta rohkenen esitellä teille elämäni ensimmäisen tilkkupeiton, meidän pikku Papun vaunuihin:


Idea oli siis tehdä erilaisia tilkkuja, tuossa on ainaoikein-neuletta, sileää neuletta, koripunosneuletta (tai jotain) jne. Haaste olikin sitten siinä, että langat oli eripaksuisia, ja tilkuista tuli neulemallin mukaan joko kireitä tai löysiä, siis erilaisia toisiinsa nähden. Niiden kiinnittäminen toisiinsa ei siis ollut mikään helppo nakki, vaikka joku kokeneempi neuloja olisi siinä voinutkin onnistua. No, tehty mikä tehty, jos joskus vielä tilkkutäkin neuloen teen, olen paljon viisaampi ja fiksumpi :D Palat yhdistin siis virkkaamalla, ja reunaan virkkasin myös muutaman kierroksen mustaa lankaa.

Koska eilen alkoi 35. raskausviikko (34+1), heittäydyn vallan superrohkeaksi ja laitan kuvan mahastani! Ihan vain muistoksi itselle ja kiusaksi muille :D Tältä näyttää minun mahani tässä vaiheessa, saas nähä, miltä näyttää sitte muutaman viikon päästä, jos sinne asti päästään! Täytyyhän tätä ylpeydellä esitellä ja kantaa, sillä lapsen tuleminen on aina ihme, ja hieno sellainen!

Rv 34+1
Nyt kyllä syyhyttäisi ihan mahdottomasti kutoa, se tuubihuivi siskolle olis niin kiva tehdä! Ja palatossuja edelleenki haluaisin joulupakettiin laittaa, mutta nyt en pysty investoimaan lankoihin, ja kaikki on loppu itseltä. Tyydyn siis toistaiseksi etsimään hyviä ohjeita ja suunnittelemaan :)

Miehen veli tuli meille yöksi, pelaavat juuri korttia kaffikuppien äärellä :) lähtevät illemmalla pelaamaan biljardia, joten minulle jää aikaa järjestellä vaikkapa vauvelin vaatehyllyt niin, että samankokoiset vaatteet olis suurinpiirtein samoilla paikoilla, eikä sikin sokin niinku nyt :D Käytiin hakemassa mun ja siskon vanha syöttötuoli isältä, se on semmonen vanhanaikainen, jonka saa käännettyä sellaiseksi pöytäsysteemiksi :) Se pitää vaan hioa, pohjamaalata ja sitte laittaa joku kiva maali päälle, on se niin kulunut. Mutta nostalginen, ja ajaa asiansa!

Tällainen siis on se malli:
Kuva täältä

Nyt muihin touhuihin, palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)