torstai 6. lokakuuta 2011

Ensimmäiset joululahjat paketoitu!!

Löysin äsken vahingossa kaapin perältä viimevuotista joulupaperia, joten sain paketoida odottamassa olleet lahjat :) Siskolle siis paketoin kaksi pakettia, toiseen meni kirja + CD ja toiseen palatossut, joista jo aiemmin on ollut täällä kuva. Tulisipa äkkiä joulupaketointitarvikkeet kauppoihin, niin saisi tuota paperia ostettua lisää. Miehelle on nimittäin tulossa myös postissa kirjaa ja pitäähän nuo villasukatkin paketoida vaikka mies ne onkin jo nähnyt :D

Joulun 2011 ensimmäiset lahjat paketoituna!

Eilen Lidlissä käydessä huomattiin, että joulukarkkeja sekä glögiä oli jo eksynyt kaupan hyllyille <3 Glögiä voisi jo ostaa kaappiin, se on niin hyvää!

Joulusalaisuuksia vielä sen verran (toivottavasti tutut ei eksy tänne :D), että ystäväpariskunnalle löytyi heidän keräämäänsä astiasarjaan kannellinen kuppi, johon sujautamme sitten lähempänä joulua joulukarkkeja - ja ei kun sellofaaniin ja pukinkonttiin :) Samalle perheelle haluaisin tehdä noita palatossuja, katsotaan nyt miten sen kanssa käy.

Pohdinnan alla on erityisesti isäni joululahja. Isänpäiväkin on tulossa, mutta silloin voisi vaikka leipoa jotain hyvää kakkua ja mennä kaffittelemaan isän luokse. Isällä on myös tässä kuussa synttärit, joten tiheään tahtiin noita juhlia hänellä riittää :D Isälle on vaikea keksiä lahjoja. Hän ei juo eikä polta, joten sellaiset asiat ovat poissuljettuja. Olemme vieneet kirjoja, vaatteita, lahjakortteja, joten nyt olisi kiva viedä jotain muuta. Ehkä jotain isoisyyteen liittyvää, hänhän on jo isoisä jouluna :) Isä tykkää kovasti sudokuista ja ristikoista, joten sellaisiakin hänelle voisi antaa.

No, jätetään lahjapohdiskelut taas hetkeksi ja keskitytään tähän hetkeen, meen tekemään miehen sukkaa -->

2 kommenttia:

  1. Meillä kans isäni tykkää kovasti tehdä noita ristikkolehtiä ja sudokuja. Ostin yhtenä jouluna sellaisen tosi paksun ristikkokirjan, jossa oli takana vastaukset. Oli kuulemma ollut kiva! :) Mä löysin kivan lahjan Katin mussukat (googlaa) sivuilta. Siellä oli sellaisia mustia t-paitoja, joissa luki Meidän isä, paras isä sekä isoisille omalla tekstillä. Pappa ja vaari tekstit ainakin. Ihan vaan vinkkinä, jos tämmöinen kiinnostaa! Itse ostin miehelleni sellaisen isänpäivälahjaksi.

    VastaaPoista
  2. Keltaisen talon joulunodotus: Hei, kiitos ihan mahtavasta isä-paitaideasta! Käynpäs kurkkimassa, millaisia paitoja myyvät :) Haluaisin kans miehelleni sellaisen ostaa ja kyllä se olis kiva isoisillekin, kunhan saavat päätettyä, millä nimellä haluavat itseään kutsuttavan :D Tuo ristikko/sudokulehti on nyt kyllä varma lahja, ostan kans oikein paksun niin riittää tekemistä pitkäks aikaa :)

    VastaaPoista

Jätä terveisesi tänne! :)