lauantai 22. lokakuuta 2011

Lauantai jälleen

Tämä päivä on menny tosi nopeesti, ja tuntuu että mitään ei oo ehtiny tehdä. Tai ollaan me ehditty paljonkin, oli viikkosiivouspäivä ja mies imuroi ja oikein pesi lattiatkin, nyt on ihanan raikasta! Mun tehtävänä oli tasojen siistiminen turhasta roinasta ja pölystä, vaatehuolto ja vauvan vaatteiden lajittelu eri kokoihin. Käytiin myös kirppistelemässä, kun huomasin että alle 60cm vaatteita oli tosi vähän. Ei niitä paljoa tarvikaan, mutta sen verran ettei tarvis nyrkkipyykille ruveta kun vauva vääntää parit sinapit housuun. Löydettiin sitten pari bodya, ja anoppi sanoi että sillä on laatikollinen vauvan vaatteita varastossa. Täytyy käydä joku päivä hakemassa, hän asuu naapuripaikkakunnalla.

Nyt on sauna lämpiämässä, ja käytiin pienellä kävelylläkin miehen kanssa <3 Nyt olis ihan hirvee napostelun nälkä, ja tietenki suolasen ruuan + tietysti myös karkkia tekee mieli. Niinhän sitä sanotaan, että se mitä ei saa, sitä tekee mieli. Ja kun mä en sais syödä mitään kovin suolasta, joten just kaikki sipsit, suolapähkinät, suolakeksit, kaikki ne mitä himoitsen just nyt, on pannassa. Voi voi, mitään korvaavaakaan ei oo ku kaappi ammottaa tyhjyyttään. Olis pitäny käydä kaupassa tänään.

Illan ohjelmassa on saunomisen jälkeen varmaankin elokuvan katsomista. Oli kaipuuta mennä jollekin kylään iltasella, mutta kukaan kavereista ei vastannu puhelimeen kun mies koitti soitella, missä lie kaikki tänään menossa.

Eipäs tässä muuta nyt tule mieleen. Ai niin, NetAnttilasta tuli jo joulukatalogi! Kaikkia ihania jouluvalaisimia siellä  kyllä oli, ei voi kuin fiilistellä :) Mukavaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)