maanantai 24. lokakuuta 2011

Aamun mietteitä

Ajattelinpa kirjoitella vaihteeksi aamusella, ennen kouluun lähtöä. Tänään on kiva päivä, sillä saamme vihdoinkin vaunut!! Haemme ne toiselta paikkakunnalta, joten ajomatkaa tulee aika paljon, mutta ei nyt mitenkään mahdottomasti. Kun vaunut on täällä, kaikki suurimmat vauvan varusteet on hankittu. Enää puuttuu pieniä hoitotarvikkeita.

Eilen käytiin miehen mummulla syömässä, hän oli tehnyt meille lihapullia ja jälkkäriksi oli vielä kunnon riisipuuroa mustikkasopalla <3 voi jestas, miten hyvää oli! Lihapullatkin maistui ihan oikeille lihapullille, kyllä ne vanhemmat ihmiset vaan osaa tehdä sellaista kotiruokaa, että ikinä ei itse samalle tasolle pääse. Mummulareissun jälkeen mentiin minun mummulle, jolla oli viime viikolla 89-vuotis syntymäpäivät. Mummu on vielä suhteellisen virkeä, hän asuu yksin ja pärjäilee kotiavun kera vielä aika hyvin. Tämän reissun jälkeen mentiin sitten anopin varastolta hakemaan miehen aikainen äitiyspakkaus, johon anoppi oli säilönyt vauvanvaatteita :) Ei me sieltä valitettavasti saatu pelastettua kovin montaa vaatetta, sillä aika oli kellastuttanut suuren osan vaatteista :( mutta muutamia villajakkuja, joita meiltä puuttui, löytyi sitten ihan käyttökelpoisessa kunnossa. Tämän jälkeen käytiin vielä miehen työkaverilla kylässä, joten menoa oli eilispäivälle paljon :)

Äitiyslomani alkoi lauantaina, joten tällä viikolla mulla ei ole muuta koulua kuin tämän päivän yksi kurssi. Ihanaa! Päivisin joudun ottaa nykyään aika usein torkkuja, kun yöunet alkaa olla vähän niin sun näin. Viime yönä heräsin klo 3 ihan tuosta vaan ja ei unta enää sitten millään uudestaan. Kävin vessassa, yritin tulla uudestaan nukkumaan, ja ilmeisesti torkahdin koska seuraavan kerran katsoin kelloa 4 aikaan :D Sen jälkeen nukuin ihan hyvin tuonne 6 saakka, kun mies rupes tekeen lähtöä töihin. Että aika katkonaista on yöuni.

Liitoskipujen kanssa on pärjänny nyt paremmin, ei ole ollu niin pahoja kipuja kuin aiemmin että en meinannut päästä joinaki päivinä edes kunnolla kävelemään. Käytiin miehen kanssa lauantai-iltana ennen saunaa kävelyllä, pitäisi käydä tällä viikolla uudemman kerran koska se tuntui kropassa hyvältä. Vauhdin kun saa sovitettua niin, ettei liika kovaa mene, kaikki on hienosti.

Tällä viikolla on merkkipäiviä tiedossa, sillä isällä on huomenna synttärit, ja minun ja miehen yhteisen taipaleen alusta tulee kuluneeksi 5 vuotta <3 katsotaan, mitä keksitään juhlien kunniaksi :) niistä lisää mahdollisesti myöhemmin.

Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)