maanantai 15. elokuuta 2011

Vauvalle tarvikkeita

Eilen käytiin hakemassa kaveripariskunnalta lainaksi pinnasänky. Se oli tosi siistin näköinen ja siinä saa pohjan korkeutta nostettua kahdelle tasolle. Mukaan saatiin myös patja sekä reunasuojus, ja sitten sellainen teline mobilea tai lelua varten:) Meillä onkin jo lelu valmiina kun ystäväni miehensä kera toi meille lahjaksi sellaisen kun kävivät :)

Pinnis on nyt vaatehuoneessa odottamassa sopivaa hetkeä koota se. Pinnis olikin kapeampi kuin luulin, ja se oli mukava yllätys. Tuo meidän makkari ei mikään jättikokoinen oo, joten kiva ettei pinnis vie kaikkea liikkumatilaa ja tilaa ylipäätään :) Pinnis on kutakuinkin tämän näköinen:

Kuva täältä

Tuohon päälle on tarkoitus hankkia puinen hoitotaso, koska hoitopöytää tänne ei mahdu eikä sitä halutakkaan. Tällaista ollaan katottu:

Kuva täältä

Turvakaukalohan me ollaan jo hankittu, se on Akta Graco ja käytettynä se hommattiin. Mukana tuli myös telakka, jonka saa autoon kiinni niin, että kaukalo vain napsautetaan telakkaan ja siitä irti. Näin on kätevää kun ei tarvi ruveta joka kerta turvavöiden kanssa säätämään kun on lähdössä autosta tai tulossa. Turvakaukalosta laitan kuvaa myöhemmin, koska se on nyt varastossa enkä jaksa mennä sinne kuvaamaan :)

Äitiyspakkaus tullee tosiaan tällä viikolla, odotamme kyllä tosi innolla :) Vaikka onhan se nähtävissä kelan sivuilla, mutta on se silti eri kun pääsee itse hypisteleen kaikkea mitä siellä on :) Tämän vuoden äitiyspakkauksen sisällön näet täältä. Minusta tuo on tosi kivan näköinen, varmasti tulevat meillä käyttöön nuo kaikki.

Tänään ohjelmassa on vielä miehen pikkusiskon vierailu, täytyykin tässä jossain välissä leipoa omenapiirakkaa kun on pari rupsahtanutta omenaa jäänyt syömättä. Tekisi mieli tehdä joku sellainen omenapiirakka, joka tehdään pellille. Tähän asti olen tehnyt omenatorttua, johon tulee nypitty jauho-rasvaseostaikina, ja se on kyllä todella suussasulavaa, mutta siitä ei pitkäksi aikaa riitä. Sitä paitsi se on melkoinen kaloripommi, varmasti löytyy kevyempiäkin vaihtoehtoja.

Olen nyt viimeaikoin myös tutustunut raskausdiabeetikon ruokavalioon, ihan varmuuden vuoksi. Päätettiin ainakin vaihtaa kaikki makaronit ja riisit tummiin, ja täysjyväleipää/ruisleipää meillä onkin aina syöty. Lähinnä tuo kasvisten määrä, puoli kiloa päivässä, on hankala toteuttaa. On kallista ostaa viikon kasvikset jos yrittää tuosta puolen kilon päiväannoksesta pitää kiinni, valitettavasti. Mutta parempihan on että kuitenkin yrittää, joten nyt on porkkanoita ja kurkkua kaapissa, sekä omenoita ja banaaneja. Pelkään kovasti painonnousua, viime neuvolakäynnillä oli oman terkkamme sijainen ja hän ei oikein uskonut kun kerroin kamalasta turvotuksesta josta kärsin (ja joka näkyi myös puntarissa). Nyt siitä on tullu mulle suorastaan peikko, ja tuntuu että kaikki makea jota silloin tällöin syön, kerääntyy kroppaan. Vaikka en syökään älyttömiä määriä makeita. No, kuitenkin on luonnollista että paino nousee raskauden aikana, joten siksi harmittaa jos tästä tulee liian ahdistava asia. Haluan nauttia raskaudestani koska oloni oikeasti on hyvä ja tykkään ainakin vielä olostani raskaana :)

Kuva täältä

Herkullista päivänjatkoa, toivottavasti saadaan pian lukijoita joukkoomme :) Tervetuloa vain kovasti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)