keskiviikko 24. elokuuta 2011

Alkuviikon tohinaa

Alkuviikko on lähteny nopsasti käyntiin. Maanantaina kerroinkin jo siitä sokerirasitustestistä, ja eilen neuvolakäynnillä selvisi että tulokset olivat hyvät, eikä minulla ole raskausdiabetesta. Eilen oli normaalin neuvolakäynnin lisäksi myös 2. neuvolalääkärikäynti. Käynti itsessään sujui hyvin, vauvelilla tuntuu olevan kaikki kunnossa ja äidillä myös :) Eilen alkoi tosiaan 27. raskausviikko! :) Hemoglobiini oli noussut 134:än, kasvisten lisääminen ilmeisesti on auttanut ainakin vereen. Hyvä niin! Painoa oli tullut kuukauden takaiseen neukkukäyntiin 1kg, joten sekin oli toistaiseksi hyvä. Painoa on raskauden aikana tullut tähän mennessä n. 7kg.

Maanantaina meillä kävi ystäväpariskunta kylässä ja saimme heiltä todella kauniin kukkakimpun :) Kiitos siitä!


Muutenkin oli kiva nähdä heitä pitkästä aikaa. Kahvipöydässä tarjolla oli kääretorttua, jota leivoin sunnuntaina. Täytteeksi laitoin isäni tekemää omenahilloa ja vaniljarahkaa, rahka oli yllättävän hyvää ja vähän erilaista siihen perinteiseen kermavaahtoon verrattuna :)

Herkuista puheen ollen, lauantaina käytiin miehen kanssa paikallisessa kahvilassa nauttimassa jälkiruokaa, ja sieltä saa maailman parhaita vohveleita! Vesi herahtaa kielelle pelkästä ajatuksesta! :) Tässä vähän kuvaa kyseisistä herkuista:


Vohvelin päällä on siis vaniljajäätelöä, kermavaahtoa ja mansikkahilloa. NAM! :D Ja tuo on NIIIIN hyvää!

Tein äsken koulutehtäviä (sain yhden kesäkurssin loppuun jee :D) ja seuraavaksi aion vähän levätä ja katsoa sitä siskon synttärilahjaksi tuomaa McLeodin tyttäret -boxia :) Se vaan on niin hyvä sarja! :) Illalla saunotaan <3

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)