maanantai 22. elokuuta 2011

Rv 25+6 Sokerirasitus

Eilen illalla alkoi paasto klo 19.45 ja tänä aamuna sitten vietin aikaa labrassa 7.45-10.00. Täällä meillä päin tehdään sokerirasitustesti nykyään kaikille odottajille, joten siksi minäkin sinne jouduin. Aamulla oli vähän nälkä, mutta ei mitenkään pahasti. Paastoarvo otettiin sormenpäästä ja lukemaksi tuli 4,1 kun arvon tuli olla >6. Eli se oli ok. Seuraavaksi sain n. 2dl väritöntä sokeriliuosta, joka oli TODELLA makeaa! Oikein kurkkua poltti kun sitä joi, mutta kyllä sen alas sai :) Sitte otettiin 0-testi eli verikoe ja tämän jälkeen sain mennä tunniksi odottelemaan seuraavaa verikoetta. No, minut sitten ehdittiin unohtaakin, ja 1h-testi otettiin n. 20min myöhässä. Tämän vuoksi minun ei tarvinut odottaa kuin 40min ja otettiin 2h-testi ja myös viimeinen. Olo pysyi koko toimituksen ajan ihmeen hyvänä, ei tullut nälkä eikä huono olokaan. Istuskelin labran odotustilassa ja lueskelin lehtiä, mukanani oli myös siskoni kun hänen koulunsa alkoi vasta 10 aikaan. Näin siis on koettu sokerirasitus ja huomenna saa tuloksia.

Huomenna siis on myös neuvolalääkärin vastaanotto klo 9.15. Tähän asti ei ookkaan vielä tarvinu kauheesti olla housut kintusa, mutta loppua kohen tahti vain kiihtyy ;D on se eri touhua, ku koko ajan pitää olla värkki paljaana. Toivottavasti tutkimukset sujuu hyvin ja Papulla olis kaikki hyvin. Ainakin hän möyryää tälläkin hetkellä tuolla mahassa kovasti :D <3 Eilen illalla nukkumaan mennessä oli myös jokin jumppahetki, maha vain poukkoili hassusti kun pikkuinen kokeili potkutaitojaan :) Edelleenkin tuntuu ihan ihmeelliseltä, että miten siellä voi olla vauva! Ja uteliaisuus hänen näkemiseensä alkaa kasvaa. On tosi mielenkiintoista nähdä, minkä näköinen otus me ollaan miehen kanssa saatu aikaan <3

Tänään mulla on luksuspäivä, kun pääsen parturiin! :) tai oikeastaan multa leikataan "vain" otsatukka, mutta sekin on jo kivaa uudistusta. Sain mieheltäni synttärilahjaksi tämän parturikäynnin <3 Iltapäivällä parturin jälkeen on myös tutor-open kanssa keskustelua tämän vuoden opinnoista. Raskaus oli niin alussa kun koulu keväällä loppui, etten kertonut vielä silloin että tuleva lukuvuosi on mulla vähän erilainen kuin muilla. Eiköhän juorut ole jo hoitaneet hommansa.. Olen itse tehny suunnitelmia opiskelujen suhteen, ja edelleenkin korostan että kävin opiskeluasiani tarkkaan läpi ennenkuin aloimme vauva-asioita edes harkitakaan vakavammin. Kaiken pitäisi olla siis kunnossa, ainakaan valmistumisen kanssa ei pitäisi tulla ongelmia. Lähinnä tämän syksyn kurssit täytyy tarkistaa, että mitä ehdin tehdä ennen äitiyslomaa.

Nyt alkaa väsymys painaa niin kovasti, että on pakko mennä ottamaan päikkärit. Kivaa päivää ja alkavaa viikkoa! :)

Syksyn loistoa, pian ehkä meilläkin! Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)