torstai 11. elokuuta 2011

Pohjatietoja meistä

Olen siis pian 23-vuotias musiikinohjaaja-opiskelija. Opiskeluja on jäljellä enää vähän opinnäytetyön ohessa, mutta opiskeluaikaa on vielä runsaasti. Tässä välissä on esikoisen aika <3


Rakkaan mieheni tapasin viitisen vuotta sitten, ja tänä kesänä menimme naimisiin :) Asumme lähellä synnyinkuntaamme, kaupungissa, rivitalokaksiossa. Tämän ensimmäisen oman kodin ostimme vuonna 2009. Täällä on ollut hyvä asua, asettua pariskuntana aloilleen ja luoda turvallista pohjaa tulevaa elämää varten. Tänne saa esikoisemme syntyä, mutta vuoden-parin päästä on alettava etsiä isompaa asuntoa. Siihen mennessä olisi hyvä saada opinnot tehtyä. Suunnitelmissa on palata vuoden päästä syksyllä koulun penkille saattamaan opinnot loppuun.

Olemme miehen kanssa kummatkin sosiaalisia tapauksia, ja tykkäämme käydä ystävillä kylässä/saada ystäviä kylään. Kahden kesken katsotaan usein elokuvia, käydään ajelulla, pelataan korttia tai käydään pelaamassa vaikka biljardia :) Miehen intohimona on kokkaus, ja herkullisten ruokien tuoksu täyttääkin usein keittiömme :) kesällä tykkäämme grillata, ja siinä touhussa mieheni on suorastaan mestari. Pihvit, maissit, vihannesvartaat, täytetyt herkkusienet ym. herkut valmistuvat kädenkäänteessä :)

Minulla on rakas pikkusisko, 7 vuotta nuorempi, joka on minulle todella tärkeä <3 Olemme aina olleet vähän hankalassa tilanteessa ikäeron vuoksi, mutta nyt vanhempana tilanne alkaa tasoittua ja olemme saaneet toisistamme kaverit. Siskolle voi kertoa ilot ja murheet ja se ymmärtää jo puolesta sanasta mitä tarkoitan. Meillä on myös jännä syndrooma, nimittäin meidän kummankaan leipomukset ei ikinä onnistu :D tai kyllä joskus harvoin, mutta yleensä aina joku asia menee pieleen :D millon kakku jää vuokaan puoliks kiinni, millon muffinssit ei kohoa, pullat palaa, piirakka jää raa'aks jne :D silti me aina jaksetaan yrittää, koska kun makianhimo iskee niin sille ei voi mitään :D

Meidän elämä on tällä hetkellä rauhallista, kun minä olen vielä kesälomalla ja mies palasi juuri töihin lomaltaan. Palaan kouluun vielä pariksi kuukaudeksi, äitiysloman aloitan lokakuun lopulla. Kesä meni kyllä niin nopeasti, eihän tässä ole kuin 3,5kk ja "joulukäärö" tupsahtaa maailmaan! Vauvelia varten on hankittu turvakaukalo telakalla, vähän vaatteita (äitiyspakkaus tullee ensiviikolla), ja tänään haetaan lainaksi häkkisänky tuttavilta. Dubloja ja kuvakirjoja ollaan saatu sukulaisilta ja vaunuja metsästän parhaillaan. Kyllä tässä jo saakin alkaa valmistautua, se aika menee niin nopeasti! Jouluna olemme jo kolmistaan, toivotaan että kaikki menee hyvin sinne saakka.

Nyt kello alkaa olla jo sen verran että saan alkaa värkkäillä sapuskaa tälle päivälle. Mies tulee reilun puolen tunnin päästä töistä.

Tunnelmaa pimeneviin iltoihin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)