torstai 11. elokuuta 2011

Alku kaiken kauniin

Näin sitä aloitellaan uutta harrastusta! Täytyy hetki totutella ja opetella käyttämään tätä bloggeria. Ihania ja elämänmakuisia blogeja löytyy ihmisiltä, olen pitkään lueskellut niitä. Ajatus omasta blogista hirvitti hiukan ja hirvittää vieläkin, onhan tämä vähän niinkuin julkinen päiväkirja! Halusin kuitenkin aloittaa blogin luodakseni muistoille ja ajatuksille jonkin paikan, jossa ne ovat tallessa (ellen saa niitä sitten katoamaan bittiavaruuteen näillä hienoilla atk-taidoilla :D).

Heti välittömästi täytyy harmitellen tunnustaa, että kuvia tulen lisäämään todella harvoin. Meillä ei ole tällä hetkellä kameraa, ja kännykän kamera nyt ei ole kovin kaksinen. Tiedän, että kuvallista blogia on paljon mukavampi lukea, mutta ehkäpä löydän sitten netistä kivoja asiaan liittyviä kuvia tarpeen tullen :)

Blogin otsikko kuvaa elämäntilannettamme tällä hetkellä. Odotamme esikoistamme, jonka laskettu aika on 28.11.2011. Se lienee suurin syy, miksi bloggailun aloitin; haluan tallettaa ajatukset ja muistot raskausajalta ja lapsen syntymän jälkeenkin, aina kun vain ehdin. Oma äitini kirjoitti aikanaan minun vauva-ajastani vihkoon, ja olen siitä saanut paljon iloa ja hyötyä varsinkin nyt, kun odotan itse ensimmäistä. Blogin postaukset tulevat siis käsittelemään raskautta, elämää lapsen kanssa, elämää ylipäänsä. Päivän kuulumisia, ajatuksia, mitä vain. Ja jos lukijoita sattuu tähän blogiin eksymään, olette enemmän kuin tervetulleita! Kommentteja toivon, vaikka vain puumerkin muodossa. Jätä jälki käynnistäsi :) Toivo vaikka postaukselle tiettyä aihetta. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!

Tervetuloa matkallemme aikaan, jolloin kahdesta tulee kolme!

Keisarinlilja kukoistuksessaan kotitaloni pihalla <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)