keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kiireinen päivä

Tänään on ollu vauhdikas päivä. Aamulla nousin 6.20 viemään miestä töihin jotta sain auton käyttööni, ja klo 11 lähdin siskolle hakemaan sitä keikalle. Meillä oli esiintyminen erään yhdistyksen juhlassa, ja oli kiva esiintyä! Juhla oli pienimuotoinen mutta lämminhenkinen. Oli pari yhteislaulua ja sitten pari laulua jotka me siskon kanssa duona esitettiin. Tuon jälkeen käytiin sitten yhdellä kaverilla, joka asuu juhlapaikan lähellä, kylässä. Sieltä tulikin hoppu lähteä viemään siskoa peliin (pelaa jalkapalloa), ja samalla reissulla jatkoin matkaani kotia. Kotona olin n. klo 17.45, äkkiä ruokaa naamariin ja klo 18.30 oli seuraavat reenit, menin säestämään yhtä lauluyhtyettä. Ja nyt olen ollu tunnin kotona, ja oon ihan poikki :D

Sain ihanalta kaverilta lainaan tällaisen raskaus tukivyön, Anita -merkkisen.

Kuva täältä

Se on varmasti suureksi avuksi varsinkin sitten, kun alkaa tämä pötsi vaivata selän puoltakin. Vielä olen kompaktissa koossa niin sanoakseni, mutta tässä on vielä n. reilu 3kk aikaa kasvatella kunnon rantapallo:D Joudun tehdä jonkun verran seisomatyötä, joten siinä mielessä tuo tulee tarpeeseen jo nyt. Ja varmaan siitä on apua esim. lenkillä käydessäkin. Sain myös muutaman Vauva-lehden, ihanaa päästä lukemaan kun omat vanhat on luettu jo ainaki sata kertaa.

Meen kohta laittaan saunan päälle, ihanaa päästä saunomaan <3 Toivottavasti en nukahda istualleen saunaan, olis ihana viettää miehenki kans aikaa ku tämä päivä on menny ihan lennossa. Mies on kaverillaan paraikaa kylässä.

Huomenna tulee koulukaveri kylään iltapäivästä, täytyy varmaan leipasta vaikka kaurakeksejä omenapiirakan kaveriksi, mutta ei tänään. Huomenna sitten, nyt pitää mennä nostamaan jalat ylös :)

Lämmintä pikku-lauantaita!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)