lauantai 13. elokuuta 2011

Lauantaisauna


Tänään on ollut pitkä päivä. Oli kaksi keikkaa samalle päivälle, toinen aamulla jo klo 9 ja toinen illalla klo 19. Kouluaikojen paras kaverini oli eilen miehensä kanssa meillä istumassa iltaa, ja oli ihanaa! Aika kului niiiin nopeasti. Kun vieraat lähtivät majapaikkaansa nukkumaan, kello oli ennättänyt jo aamu 2:n saakka. Yöunet jäivät siis lyhyiksi, kun aamulla piti olla jo 7 maissa valmistautumassa keikalle lähtöön. Mutta lyhyet yöunet eivät haitanneet yhtään, ilta oli kyllä niin mukava ja kun näkee harvoin näitä ihmisiä, niin jokainen minuutti on tärkeä.

Siskoni palasi parin viikon lomareissulta ulkomailta tänään, joten häntä treffasimme myös tänään. Isäni oli rakentanut uuden savustusuunin pihalleen ja antoi meillekin kotiin kaksi isoa savustettua lohifileen palaa. NAM! :D Voin kertoa, että oli muuten hyvää! Kävin viemässä siskon illan päälle kotiin takaisin, ja äsken saunattiin rakkaan kanssa. Lauantaisauna on niin mahtava asia, että sitä arvostan kovasti. Nyt on hyvä lähteä saunanraikkaana ja raukeana nukkumaan, ja onneksi huomenna ei tarvi herätä aikaisin :)

Saunasta puheen ollen, tässä on mielestäni aika ihanan näköinen sauna! Jotenkin rauhoittava ja tunnelmallinen. Meillä on ihan "tavis" sauna, mutta kyllä sekin on oikein ihana paikka :) Tällaisen kun joskus saisi.

Kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)