tiistai 16. elokuuta 2011

Tiistain ajatuksia

Eilisilta meni kyläillessä, ja iltamyöhällä kävin vielä pienen kävely-/hölkkälenkin. Hölkkäsin ihan tosi hiljaa, halusin kokeilla että pystyykö vielä hölkätä ja tuntui yllättävän hyvältä! Pienen matkan vain hölkkäsin, jotta en aiheuta vahinkoa, liikunta auttaa kummasti mahan toimintaan kun nyt odotusaikana se toimii paljon hitaammin.

Tänään alkoi 26. raskausviikko. Vauvelin pituus alkaa olla n. 30cm ja paino alkaa lähennellä kiloa. Huimaa, että mahan asukki on jo noin iso! Tänään on ollut kiva päivä, kun ystäväni tuli katsomaan äitiyspakkausta, joka muuten tuli eilen! Siskoni pyörähti kans kylässä, hänen uusi opiskelupaikkansa on aika lähellä meidän kotia niin on mukavaa kun sisko voi tulla koulun jälkeen meille :)

Äitiyspakkaus oli ihana, ja oli ihanaa päästä hypistelemään pikku vaatteita :) Värit oli kivoja, ehkä vähän poikamaisempaan suuntaan enempi kuin tyttömäiseen, mutta itselleni tuolla ei ole mitään väliä, kritisoin muutenki semmosta kapeakatseista pukeutumista varsinkin pienillä lapsilla. Äitiyspakkaus konkretisoi taas kovasti tulevaa elämänmuutosta, ja tuntuu niin uskomattomalta katsoa pienimpiä vaatteita ja ajatella, että joku todella on niin pieni että voi käyttää niitä :D

Vuoden 2011 äitiyspakkaus

Haalari on käyttökelpoinen varmasti melko alusta asti, ennen se kuulemma saatto olla niin iso että olis mahtunu vielä parivuotiaallekki :O muutenkin tykkäsin että oli myös niitä pienimpiä vaatteita, koska niitä ei itse viitsisi kovin paljon ostaa kun vauva kuitenkin pian kasvaa niistä ulos.

Asiasta viidenteen, leivoin eilen tosiaan omenapiirakkaa ja tuli yllättävän hyvää! Laitoin taikinaan 1dl maustamatonta jugurttia ja 1dl maitoa, tuo jugurtti teki pohjasta ihanan mehevän! Ei tullu kuivaa piirakkaa. Äsken etsin kauralastujen ohjetta, nekin on kivan yksinkertaista leivottavaa ja niiiiiin hyviä! En vain viitsisi nyt leipoa kun just leivoin ton piirakan, ettei koko ajan nassuta jotain makeaa. Perjantaille voisi leipoa jotain, koska mulla on synttärit vkonloppuna ja ajattelin perjantaina kutsua isän ja siskon ainakin kaffille. Juustokakku olis niiiiin hyvää, mutta se on aika kallis tehdä :/ täytyy katsoa minkälainen inspis tulee :) Tällaisen juustokakun leivoin pari kuukautta sitten, kun kokeilin ekaa kertaa tehdä juustokakun:

Valkosuklaa-juustokakku
Tää oli kyllä liian hyvää, ja oli yllättävän helppo tehdä! Yleensä mä en edes viitsi kokeilla mitään monimutkasempaa, kun tykkään nopeista ja helpoista, mutta tää oli mainio! Noita juustokakkuja tekis mieli kokeilla muitakin. 

Nyt meen nettiin surffailemaan ja ettimään ihania juustokakkureseptejä kieli pitkällä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)