perjantai 12. elokuuta 2011

Elokuun taikaa

Olen elokuun lapsi, ihan kirjaimellisesti koska olen syntynyt elokuussa :) Ehkä siitä on lähtenyt tämä pimenevien iltojen ja kynttilöiden luoman tunnelman rakastaminen. Tässä parisen viikkoa on jo kovasti kutkuttanut laittaa pihalle lyhtyjä palamaan, mutta en oo muistanut ostaa tuikkuja :( Tänään saamme vieraaksemme lapsuudenystäväni miehensä kera, grillataan vähän ja istutaan iltaa :) Joten nyt viimeistään täytyy ne lyhdyt virittää, jotta saamme illalla nauttia niiden tuomasta tunnelmasta :)

Kuva täältä

Aamupäivä on mennyt pyykkiä pestessä ja siivoillessa, imurointia ja pölyjen pyyhintää. Syksyisin tulee ainakin minulle tarve tehdä kodista kodikas :) tekee mieli vaihtaa verhot ja ehkäpä ruokapöydän vakstuuki. Siitä tulikin mieleen, että saadaan kyllä miehen kanssa käyttää nokkeluutta että saadaan vauvan tarvikkeet mahtumaan tänne suht hyvin :D meillä on 70-luvun lopulla rakennettu rivarikaksio, jossa on tämä perinteinen mini-tuulikaappi. Sinne ei mahdu kuin parit kengät ja pieni naulakko seinälle. Tuulikaapin ovi vie niin suuren tilan että sen taakse esimerkiksi ei voi laittaa mitään, tai ulko-ovesta tultaessa ei mahdu sisään tuulikaapin oven estäessä kulun. Aloinkin miettiä, että mihin hemmettiin me saadaan vauvan ulkovaatteet?:D Meillä on eteisessä yhden kaapin verran henkaritilaa vaatteille. Sinne menee mun ja miehen takit. Hattuhyllyä tässä asunnossa ei oo, koska sellainen ei mahdu mihinkään (ellei joku halua asentaa sitä keskelle olohuoneen seinää :D). Yks vaihtoehto saattais olla se, että ruuvaa naulakon eteisen patterin yläpuolelle, siinä kohtaa on ainut eteisessä oleva vapaa seinä (toisella puolella vessa). Siihen sais ainaki haalarit sun muut. Tuota patteria me ei pidetä päällä kuin talvisin kovilla pakkasilla, joten se ei ainakaan haittaa siinä. Eikä niitä vaatteita tietenkään kiinni patteriin laiteta, jotta ilma kiertää.

Vaunuille oon kattonut eteisen toiselta seinältä paikan, siihen ne asettuu kyllä varmaanki ihan hyvin. Joku kuramatto pitää vaan keksiä siihen alle ja mahdollisesti pidempi käytävämatto eteiseen, koska vaunut joutuu pidemmälle ovensuusta kuljettaan. Pinnis mahtuu meidän makkariin kyllä, kun sen laittaa meidän sänkyyn kiinni. Alussahan tuo on vain hyvä asia, helpompaa yöheräämisten kannalta kun vauva on vieressä. Mutta kyllä se vain on tosiasia, että pieneksi tämä kämppä käy :( sinänsä tosi harmi, että tykätään tästä ihan hirveästi, ja onhan tällä paljon tunnearvoa kun on meidän eka oma koti <3 Kun sais jotenki lisähuoneen tänne :D mutta ei saa.. No, toivotaan että seuraavakin koti olisi mieleinen, ja vähän isompi :) Omakotitalo on haaveenamme, mutta siihen on matkaa vielä koska minä opiskelen. Kaikki aikanaan.

Nyt lähden lämmittämään eilistä nakkikeittoa, mieskin tulee tunnin päästä töistä ja sitten täytyy lähteä kauppaan hakemaan illan grillaus- ja salaattitarpeita :) ja tuikkuja! :)

Kuva täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)