torstai 18. elokuuta 2011

Kurkistus lapsuuteen -meemi

1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen: Mikä sinusta tulee isona?
- Laulaja ja hevosenhoitaja (lukee lapsuusmuistoja -kirjassani)




2. Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?

1. Alfred J. Kwak




2. Nalle Luppakorva


3. Vili Vilperi

4. Tohtori Sykerö





3. Lempileikkejäsi?
- Hevosleikit, ihan pienenä vaatteiden kanssa leikkiminen, myöhemmin leikittiin Disneyn elokuvia, kuten Leijonakuningasta, Pocahontasta jne.


4. Mistä urheilusta pidit/harrastit?
- Kilpaurheilin pienestä asti ihan täysi-ikäisyyden kynnykselle. Lopulta päälajeiksi jäivät yleisurheilun puolelta pituushyppy ja keihäänheitto sekä jalkapallo. Harrastuksena oli lentopallo.


5. Ensimmäinen musiikki-idolisi?
- Muistaisin ainakin Laila Kinnusen tytön Milanan, nimesin erään nukkenikin hänen mukaansa. Toinen, joka edelleen on musiikillinen idolini, oli Essi Wuorela.


6. Parhaat synttärisi ja miksi?
- En tiedä oliko ne parhaat, mutta mieleen on jäänyt ne kekkerit joihin kutsuin lähes koko koulun (olin pienessä kyläkoulussa, oppilaita max. 30). En pystynyt sanoa että joku ei saisi tulla, joten kaikki halukkaat sitten sai tulla :D Isä joutui kesken kaiken lähteä hakemaan kaupasta lisää syötävää.. :O


7. Paras joululahjasi/ muu lahja, jonka olet saanut?
Lapsuuden joululahjoista mieleen on jääneet uudet lenkkarit, sekä sellainen NotePad, joka toimi ikäänkuin sähköisenä kalenterina. Sain sen kummiltani ja se oli erityisen mieluinen siksi, että parhaalla kaverillani oli juuri samanlainen :) 


8. Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et vielä ole tehnyt?
- Ajaa moottoripyöräkortin ja hankkia moottoripyörän, ja ehdottomasti sellaisen "kyykkypyörän", ei mitään harrikoita :D Tällanen olis aikas makee!


Kawasaki ZX-6R



Lisäksi haluaisin matkustella joskus muuallakin kuin Suomessa. Olen käynyt Pohjois-Norjassa Nordkapissa perheen kanssa, koulusta kävimme Saksassa Berliinissä, ja mieheni kanssa olemme käyneet Virossa ja Ranskan Pariisissa (häämatka).

Kuva täältä

Espanja, kuva täältä

Islanti, kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)