keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Vauvan kolmas viikko

Jatkan nyt vauvan ensimmäisen kuukauden ajan tätä viikottaista kertomussarjaa vauvan viikoista, tässäpä kolmannen viikon tunnelmia! :)

Poika on tosi jäntevä, olkapäällä ollessa nostelee päätään kovasti. Jaksaa valvoskella välillä jo vähän pidempään, mutta ei kuitenkaan vielä ole sellainen kukkuja kuin E, joka ei malttanut nukkua tämän ikäisenä kuin lyhyitä pätkiä ja oli _kauan_ hereillä. Tuntuu ihan oudolta tällainen, mutta olen tosi iloinen vauvan puolesta, tietää että ei ole kipeä kun pystyy nukkumaan. Tiheän imun kausi taitaa olla alkamassa, on viihtynyt nyt tosi paljon rinnalla. Luin jostain että kolmen viikon iässä sellainen mahdollisesti voi tulla.

"Nuku, nuku nurmilintu.."


Olemme tällä viikolla käyneet ulkoilemassa meren rannassa ja kyläilyäki ollaan pienissä määrin harrastettu. Kotosalla mies on tehnyt monenlaista pikku hommaa, täytyy kyllä erikseen oikein mainita että hän on uskomaton. Ottaa E:n mukaan kauppaan, leikkii takapihalla sään salliessa, nousee aamulla antamaan aamupalat ym. ja siinä sivussa vielä hoitaa kotia enemmän kuin minä. Kyllä se on Aarre isolla A:lla! <3

Meren rannassa :)


Ensiviikolla suuntaamme vauvan ensimmäiseen lääkärintarkastukseen. Lähete kuulopolille tuli myös, syyskuussa käydään testaamassa kuulo. Sitä kun ei saatu mitattua laitoksella kun pojalla oli niin pikkuiset ja  ahtaat korvakäytävät.

Muutoksen tuulet puhaltelevat täällä taas vähän aktiivisemmin, asuntoasiat jälleen "tapetilla".. ykkösjuttu nyt on myydä tämä asunto pois, tila loppuu ja toisekseen asuntokauppa tulee todennäköisesti hiljenemään tästä vielä enemmän, joten nyt on myytävä jos tästä meinaa jotain saada. Mutta se, mitä sitten tapahtuu.. vuokralle tai omakotitalon osto. Pankkiin suuntaamme siis jälleen.. Pitkillä kantimilla tämä meijän asuntoasia, mutta kyseessä on kuitenkin pitkästi tulevaisuuteemme vaikuttava päätös, joten hätiköinti ei kannata.

Iloista viikon jatkoa! :)


4 kommenttia:

 1. Voi kuinka toinen on niin söpönsuloinen!!!!

  Hienoa että hän on jäntevä ja kannattelee jo varsin topakasti itse niskojaan-tai että on jo siihen halua ja intoa. Pian se jo itse hoitaa sen homman vaikka tottakai hyvä alkuun on varoa ja varmistaa että pieni varmasti jaksaa sen taakan kannattaa. :)

  Kiva lukea miten hyvin miehesi on mukana lastenhoito puuhissa. Iso plussa siitä hänelle!

  Me saimme Lantulle kutsun saapua lääkärin toimenpiteeseen maanantaille 12.8 sen silmän vuoksi. (tästä lisää omassa blogissani hetkisen kuluttua mikäli minun annetaan kirjailla niinkin kauan...)

  Valoisia asuntokauppoja ja talonmyyntiin onnea paljon!!!!Toivon että saatte entisen asumuksen myytyä -ja hyvään hintaan teille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsit, mä pidän peukkuja teille sinne Lantun lääkärikäyntiin!

   Toivotaan että kauppa käy meillä päin, pidän kyllä ajan tasalla täällä teidät ;)

   Poista
 2. Kohti kotipitäjää, eiks juu ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit Lotta olla oikeassa, että sinne se suunta saattaapi olla ;) Olis sielä mun kotikylällä se yks talo josta puhuttiinki, pikku pintaremontilla siitä sais varmasti aivan hyvän kodin. Kaikkihan on kiinni siitä yhestä - Raharaharaha.. :D

   Poista

Jätä terveisesi tänne! :)