torstai 4. heinäkuuta 2013

Äitiyspolikäynti rv 40+1

Polilla käyty aamutuimaan. Saldo: Ei raskausmyrkytystä toistaiseksi, ei jatkotoimenpiteitä. Mainiota! Verenpaineita pitää kuitenkin varmuuden vuoksi mittailla kotona. Maanantaina normaali neuvolakäynti.

Lapsivettä oli niukasti, mutta lääkärin mukaan se on tässä vaiheessa normaalia. Painoarviotakin saatiin taas, tällä hetkellä se on n. 3,1kg. Sisätutkimus osoitti, että paikat ovat kiinni, vaikkakin vähän pehmenneet. Mies on toiveikas ja on pari päivää jo sanonut että hänellä on vahva kutina siitä, että viikonloppuna lähdetään :D Toivon hänen olevan oikeassa "kutinansa" kanssa :D

Täytyy käyttää nämä viimeiset rauhalliset päivät hyödyksi ja tehdä porukalla kivoja asioita. Miehellä on huomenna viimeinen työpäivä, ja sitten alkaa loma. Mahtavaa! On harvinaista herkkua, että hän on jopa viisi viikkoa kotona, kiitos isyysloman. Pääsee tutustumaan vauvaankin sitten vähän paremmin ja nopeammin kuin mitä viimeksi, viikon isyysloman aikana :O (oli oikeasti kaksi viikkoa isyyslomalla mutta minä olin sen ekan viikon kokonaan sairaalassa niin meni "hukkaan"..).

Päivän suunnitelmissa ei tällä hetkellä ole muuta kuin kohta alkavaa ruuanlaittoa (kesän ekat uudet perunat, NAM!), katsotaan mitä ilta tuo tullessaan. Ehkäpä jaksaisin kirjastoon hakemaan muutamia vinkkaamianne kirjoja! :)

1 kommentti:

Jätä terveisesi tänne! :)