perjantai 5. heinäkuuta 2013

Tämän päivän ilot

..ovat koostuneet monista pienistä asioista. Ja vähän isommistakin. Aloitettakoon nyt vaikka sillä, että mies aloitti tänään kesäloman, tästä eteenpäin viisi viikkoa yhteistä aikaa <3 luksusta! Kivaa oli myös se, että sain vihdoin itsestäni irti ja imuroin ja pesin lattiat (!), nyt on puhdas koti viikonlopun vieton alkaessa :)

Kävimme vähän ajelulla ja suuntasimmekin sitten isälleni käymään, joimme siellä kaffit ja sitten mentiin kiinalaiseen ravintolaan syömään ihan oman perheen voimin. Nyt istuskellaan rauhassa, E meni juuri nukkumaan ja nukahtikin jo. Vähän tv:n katselua ja rauhoittumista.

Suuren riemun minulle tuotti tänään eräs hyvin arkinen esine. Arvostan suuresti käytännöllisiä, elämää helpottavia asioita, varsinkin nyt kun on pieniä lapsia ja tilat ovat hyvin ahtaat. Tämä esine on pyykinkuivausteline, malliltaan tällainen:


Olen ihan onnessani tästä! Vie niiiiiin paljon vähemmän tilaa kuin sellainen "normaalimallinen". Lisäksi tässä on 34 metriä kuivaustilaa, joten tähän mahtuu paljon enemmän pyykkiäkin. Vauvapyykkiä odotellessa.. Tuossa saa noita tasoja levitettyä tai olemaan levittämättä, sitä voi myös käyttää vain puolikkaana. Eli lakanatkin tuohon saa kyllä kuivumaan, ei ole pelkälle pikkupyykille. Meillä ei ole mahdollisuutta kuivausrumpuun, kun tässä asunnossa ei sellaiselle ole paikkaa, joten on panostettava näihin "manuaalisiin" :)

Tähän loppuun mainitakseni, olossa ei muutoksia. Odotellaan odotellaan..

ILOISTA VIIKONLOPPUA!


2 kommenttia:

  1. Hyvä sinä! Olet ahkeroinut ja juuri tuollaiset pienet arkea helpottavat asiat kuten käytännöllinen pyykinkuivausteline ovat niitä parhaita ilon auheita. Ei onneen suuria ja kalliita hankintoja tai asioita tarvita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä, on oikeasti niin kiva jos saa arjesta edes vähän helpompaa, ja varsinkin kaikki tilaa säästävät jutut on tosi huippuja.

      Tuntuu, että näistä pienistä ja vähän vaatimattomistakin ilon aiheista saa paljon enemmän irti, kuin jos aina olisi mahdollisuus kalliisiin ja suuriin juttuihin. Ja vastaavasti kun joskus harvoin sitten saa jotain vähän suurempaa, niin sehän tuntuu aivan lottovoitolta! :)

      Poista

Jätä terveisesi tänne! :)