tiistai 9. heinäkuuta 2013

40+6

En enää viitsi aloittaa että olen vieläkin täällä - johan sen huomaa tästä kirjoituksen ilmaantumisesta ;)

Ja turha varmaan mainita, että pinna on PIKKUISEN kireällä. Eilen oli neuvolakäynti ja siellä kaikki oli ok. Huomenna uusi käynti ja perjantaina aika äitiyspolille synnytyksen käynnistyksen suunnitteluun. Voihan kilin kellit.. Moni sanoi viimeksi kun käynnistysajan saimme, että kyllä se nyt lähtee syntymään kun "säikähtää" tulevaa käynnistystä.. ei säikähtäny :D Että en nyt sitten siihenkään "luota" tällä kertaa. Toki jos niin käy, niin kiva!

Mies yrittää ihanasti keksiä kaikkia kivaa tekemistä etten ihan mätänis tänne <3 kävimme tuossa päivällä kaffilla ihan keskustassa ja se piristi hirveästi. Nyt miehen veli on täällä kylässä ja grillaus on menossa, kohta syödään päivällistä :) täytyy lähteä kattamaan pöytää. Josko tämä tästä taas!

Tänään on myös edesmenneen äitini syntymäpäivä, hän olisi täyttänyt 59 vuotta <3 Tässä vielä hänen lempi kesälaulunsa:


2 kommenttia:

  1. No voihan nenä että joudut kärvistelemään vieläkin yhtenä kappaleena!
    Osanotto äitisi muistopäivän kunniaksi.
    (voitaneen kai käyttää sanaa `muistopäivä`?)
    Me palasimme reissusta. Ehjinä kaikki ja oli kiva reissu. Siitä omassa blogissani paremmalla aikaa taas kun ehdin. Kenties kuvienkin kera ;)
    Voimia sinulle vielä. Ei takuulla mieltä ylentävää kuultavaa se käynnistykseen joutuminen, mutta en tiedä helpottaako se jos sanon että minun 1.käynnistettiin. Onnistuneesti. jospa sinun 2. käynnistyksesi poikisi tulosta-> ihanan pienen käärön ilman ikäviä jälkiseurauksia kuten viime kerralla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy vielä jatkaa sen verran että, kun tulin maininneeksi siitä suklaisesta kortista sinulle ja sanoit että et ole sitä saanut. Selvitin asiaa ja kävi ilmi että olin päässyt palveluun `takaportin kautta`vaikka palvelun olisi tuolloin PITÄNYT olla suljettuna kesäajaksi. XD
      Sain siitä mielestäni varsin hyvän korvauksen, joten jos vielä viitsisit ilmoitella osoitteesi minulle uudemman kerran niin lähetän sinulle uudenlaisen muistamiseni asian tiimoilta.(odotukseesi liittyen) ja se määräytyy sitten sukupuolen mukaan->kumpaako tulokas on ;)
      Enempiä en paljasta, mutta samalla `makoisalla`linjalla mennään.

      Poista

Jätä terveisesi tänne! :)