sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

40+4, still here

Juu, täällä ollaan linjoilla, vieläkin.

Ei tälle viikonlopulle syntynyt meidän vauveli, vaikka miehellä oli niin vahva tunne siitä. Tai aikaahan olisi vielä viisi tuntia, mutta tuskinpa ihan niin nopeasti selvittäisiin tuosta urakasta :D

Olemme käyttäneet näitä "viimeisiä päiviä" kaikenlaiseen kivaan tekemiseen. Ollaan käyty ajelulla uusissa paikoissa, kävelyllä merenrannassa, grillailtu, saunottu, nukuttu ja rauhoituttu. Oma mieli haluaa jo rauhoittua, ei tee mieli lähteä kyläilemään oikein minnekään enää. Toki syynä on sekin, että liikkuminen on välillä tosi kivuliasta, joten on kivempi olla kotioloissa. Tästä syystä vieraat ovat kyllä erittäin tervetulleita, mutta minä pysyn liikuissani vähän pienemmällä reviirillä.

Tänään sisäreisien krampit ovat olleet todella kovia. Ihan olen joutunut polvilleni mennä pariin otteeseen, kun on tullut niin järjettömän kova ja kivulias kramppi reiteen. Se ei oikein ole kivaa, vähätkin liikkumiset jopa kotioloissa ovat inhoja. Muistan, että ekassakin raskaudessa näitä kramppeja oli viimeisillä viikoilla, mutta eivät ne ihan näin kovia olleet. Tämän vauvan pää painaa jotenkin enemmän niitä hermoja, jotka nuo krampit aiheuttavat.

Huomenna neuvolakäynti, onkohan viimeinen? Viime raskaudessa minulle tehtiin yliaikaisuuskontrolli äitiyspolilla rv 41+3, tuo on kuulemma se ajankohta kun täällä tarkistavat tilanteen. Sinä päivänä synnytys myös käynnistettiin, koska pissassa oli proteiinit plussalla. Jos kontrolli tehdään nytkin samaan aikaan, se on luultavasti perjantaina. Huomenna tuokin selviää. Alkaa kieltämättä hermo vähän pettää, josko käynnistykseen menee tämäkin. Edellinen käynnistys oli kokemuksena kyllä aivan hyvä, vaikka olikin raju. Mutta pakostakin miettii, olisiko se istukkajuttu päättynyt paremmin, jos keho olisi ehtinyt mukaan synnytykseen? En tiedä, onko jälkeisvaiheen kululla mitään yhteyttä käynnistettyyn / itsestään käynnistyneeseen synnytykseen, mutta kaikkea käy mielessä.

Veikkauskisassa on osa veikkaajista jo valitettavasti "tippunut". Niukin naukin mukana on vielä Elämää hetkessä veikaten tätä päivää 7.7, vahvemmin mukana Kiviminna, joka on veikannut 9.7 ja Tiia joka on veikannut 10.7.  :) Jännäksi käy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi tänne! :)